Nieuwe cover – We don’t have to take our clothes off

DSC02549

Hier ben ik weer! Je word weer helemaal ondergedompeld in mijn muziekland. Zoals je wel weet, zing ik énorm graag en wil ik hier misschien ook wel wat meer mee bereiken. Vandaag deel ik dan ook maar al te graag mijn nieuwe cover met jullie. Ben jij een beetje benieuwd? Klik dan zéker op de volgende twee woordjes! 

Ik was al een lange tijd aan het denken om weer een nieuwe cover te plaatsen. De laatste (klik) is nog wel niet zo lang geleden maar je kent dat wel… een meisje wat van zingen én van muziek houdt is niet te stoppen 🙂 Deze keer breng ik voor jullie ‘We don’t have to take our clothes off‘, oorspronkelijk gezongen door Ella Eyre maar nu dus ook een cover gezongen door deze meid! Dit liedje is, op dit moment, echt eentje van mijn favorieten en staat hoog in mijn muziekbrains gerangschikt! I’m loving it! (En zo zijn er wel meer dingen waar ik van hou!) Wil je op de hoogte blijven van mijn favoriete liedjes? Volg me dan op Spotify, je kan me vinden onder de naam Amber Jansen bekijk mijn playlists! Er zal snel weer een nieuwe cover aankomen want het is immers vakantie. En vakantie means heeeel veel tijd om liedjes in te zingen! Geniet ervan en vergeet niet je kwaliteit op het hoogste te zetten! Ik hoop dat je het leuk vind!

Wowie, spannend! Wat vond je ervan? (Alvast mijn excuses voor mijn slaperige oogjes maar we waren de dag voordien naar de Efteling geweest en dat was echt super leuk maar vermoeiend!) Laat in de reacties gerust weten wat je er van vond en laat ook eventjes jouw favoriete liedje achter. Misschien zing ik het dan ook wel eens in! (en ja, het eerste stopgezette beeld trekt helemaal nergens op, oepsie)

Heel veel liefs
Amber x x x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s