Herfstige herfstplaatjes met een herfstig herfstgevoel

PicMonkey CollageHet voelt een beetje eng om dit berichtje te beginnen. Het schrikt me een beetje af, alles wat er op dit moment gebeurt schrikt me een beetje af. Het maakt me wat bang. Het spijt me enorm dat ik jullie niet heb meegenomen op het avontuur van de wisseling tussen zomer en herfst, van het avontuur dat de bloedmaan met zich meebracht en alle andere kleine dingen die de mens gelukkig maakt. Ik heb jullie een beetje in de steek gelaten maar ben van plan om alles weer wat goed te maken. Meer dan goed, ik ga mijn uiterste best doen. En wat denk je nu zelf? Ik begin er vandaag, nu onmiddellijk, in deze seconde mee. 

Ik wist (en weet nog steeds) niet goed hoe ik dit berichtje ga schrijven. Ik zit vol met inspiratie maar de woorden willen niet uit mijn gedachten tevoorschijn komen. Mijn vingers typen woorden die ik niet verstaan kan en mijn ogen lezen verschillende dingen die helemaal niet diep tot me doordringen. Ik lees oppervlakkig, ik ben verloren in de tijd, verloren in deze dag en verloren in deze nacht. Misschien wordt dit wel een ietwat diepzinnig artikeltje, ik kan er niets aan doen. Alles wat ik voel is een mengelmoes van vreugde en verdriet. Waar het vandaan komt? Ik weet het niet. Ik ben een raadsel voor mezelf, een raadsel voor de buitenwereld. Een mysterie dat niet kan worden opgelost.

Bevroren vingers die niet meer warm worden van zichzelf, een zucht in de kille ochtend waarin de vrieskou nog op het gras te bespeuren is. Ik zucht, het wordt kouder, de dagen worden korter en alles weegt zo zwaar. Je wordt veel sneller moe en kan niet wachten tot je weer in je warme huisje zit – waar je dan toch nog huiswerk kan maken. Ik heb nood aan gezelligheid, de gezelligheid van kerstmis of de gezelligheid van een warme chocolademelk voor het haardvuur. Heb jij dat ook?

Ik heb enkele leuke plaatjes bijelkaar gezocht, plaatjes die mij een herfstgevoel bezorgden. Ik word er zelfs een beetje vrolijk van, ik krijg het warm vanbinnen en kan niet wachten tot ik met mijn schoenen door metershoge stapels dorre bladeren loop. Ik kan niet wachten op mijn warme sjaal, handschoenen en dikste winterjas om mijn lichaam. Het wordt koud en de warmte is iets wat ik nu even nodig heb. Ik heb voor jullie een gezellige, rustige spotify lijst opgezocht die je helemaal rustig en warm zal laten voelen vanbinnen. Krijg herfstkriebels en geniet van de kleine dingen die je toch zo gelukkig maken.

Waar kijk jij naar uit tijdens deze koude dagen?

Veel liefs, Amber
pizap.com14451874310151pizap.com14451845709851 (foto’s via Tumblr)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s