Mijn herfst

PicMonkey Collage

“Gaat ze nu alweer een artikel schrijven over de herfst?”, ik hoor het je stiekem al zeggen. Ja, dat gaat ze zeker! Dit mooie seizoen verdient het om in de verf gezet te worden, de blaadjes zijn natuurlijk al helemaal in de verf gedompeld. Een prachtig tafereel toch? Al die wondermooie, rode, bruine en gele kleuren laten mijn hartje sneller slaan. Is mijn enthousiasme too much volgens jou?

Volgens mij helemaal niet. Ik ben helemaal verliefd op dit seizoen, al is het omdat ik nu eindelijk weer dikke truien kan dragen en thee kan drinken op ieder moment van de dag of omdat ik nu lekker door de bladeren kan huppelen en voor de openhaard kan zitten. Dit is toch gewoon genieten? En volgens mij doen veel mensen het maar al te weinig, gewoon genieten en blij zijn met wat je hebt, velen vergeten dat maar al te snel. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen precies weet wat doen op zo een koude, regenachtige herfstdag dus ik heb enkele tips voor jullie. Gewoon omdat het zo leuk is om even helemaal te ontspannen.

  • Neem een heel (maar dan ook héél héél héél) lang bad, zet een rustige afspeellijst op en ontdek dat je na een uurtje (of twee) in slaap bent gevallen. Schiet wakker en verstop je even later in je heerlijk warme pyjama.
  • Doe kaarsjes aan, maak je kamertje gezellig, neem er een boek bij en scherm je een beetje af van de buitenwereld. Dit kan zo een deugd doen.
  • Bak koekjes (of brownies, of cake, alles wat je maar leuk vind en dat caloriebommetjes zijn, het mag wel eens in de herfst)
  • Cinema-tijd! En neen, dan bedoel ik niet dat je naar de cinema hoeft te gaan. Kies een leuke film uit (emotionele films zijn toegestaan vanaf nu), leg je op je bed en verstop je helemaal onder de dekens, kerstlichtjes aan, de grote lichten uit, gordijnen toe ennnn… showtime! (Mijn aanraders? 6 years, Cinderella, Scorch Trials, Paper Towns en Insurgent)
  • Ga met je hondjes wandelen (of trek even alleen de natuur in).
  • Thee, thee, en nog eens thee drinken!

Stiekem verveelde ik me ook een beetje, maar al snel kwam er een bruisend (en super cool – al zeg ik het zelf -) ideetje in mij op. Ik zou een video gaan maken, met enkele sfeerbeelden en leuke dingen aan de herfst. Het resultaat? Alsjeblieft!

Geniet nog van je zondag, doe dingen waarbij een lach zich tevoorschijn tovert en heb veel plezier!
Veel liefs, Amber

Advertentie

2 gedachtes over “Mijn herfst

  1. Pingback: Mijn 2015 | milesawayfromwonderland

  2. Pingback: Falling for fall | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s