Waar ik al die tijd heb gezeten

 Volgens mij is dit startzinnetje echt niet meer origineel. Het is alweer zo een lange tijd geleden. Ik zit namelijk volop aan Instagram, foto’s maken (ha, betrapt) en school vastgekluisterd. Oh wat zal ik blij zijn als het over anderhalve week eindelijk kerstvakantie is. Ik heb er zo ontzettend veel zin in. Maar dus, ik ben jullie nog wat uitleg schuldig lijkt me (of niet?) (laten we dit op het feit steken dat ik mensjes graag tevreden en gelukkig houd). Bereid je al maar mentaal voor op mijn “uitleg”, voordat je op lees meer drukt. 

Ik kan hier nu een heel erg lange uitleg gaan neerschrijven over de verplichtingen van school (en dat zou ik ook gedaan hebben, als mijn leerstof niet op me zat te wachten). We weten allemaal wel dat school echt heel erg veel energie, tijd en motivatie van de jeugd wegneemt. Punt, einde van de zin. Want dit is gewoon werkelijkheid. Ook nu zijn het weer die wondermooie (kuchkuch) weken dat je nauwelijks kan slapen van de stress omdat je de volgende dag (en de dag daarna, en daarna, en daarna) een examen kan gaan afleggen. Gelukkig is het eventjes inspannen om daarna van een lange kerstvakantie te kunnen genieten.

Waar ik me nog mee bezig houd buiten school? (Kan ik echt niet zeggen : nog meer school!?) Ik ben volgens mij wel redelijk actief op Instagram, en dat doe ik ook heel erg graag als ontspanning. Foto’s maken, het klinkt misschien een beetje cliché als blogger, maar uiteindelijk is dat toch iets wat ik écht graag doe. Of ik er nu goed in ben of niet.

Verder ben ik druk bezig met mijn vriendjes en vriendinnetjes, met het maken van kerstlijstjes (het denken aan kerstmis hoort er natuurlijk ook bij), mijn hobby’s, het schrijven van gedichtjes en het kijken van filmpjes (of dat nu op YouTube of Netflix is) en geloof me, dat is zeer verslavend.

Vanaf nu beloof ik jullie plechtig. Zeer plechtig. Met mijn hart en hoofd op de juiste plaats, dat ik het bloggen tijdens de kerstvakantie weer heel goed ga oppakken. Ik barst werkelijk van de ideeën en er komt stoom uit m’n oren omdat ik ze maar niet kan uitvoeren. Dus het wordt tijd dat ze er echt uitkomen.

Heb jij nu ook examens? Ga lekker vroeg je bedje in en laat alles rustig in je hoofd mengelen tot een perfecte kennis van je leerstof. Ik ben er zeker van dat het jullie allemaal zal lukken. En dan wens ik je enorm veel succes!

Tot snel lieverds! Veel liefs, Amber
(Jennie van jenniefromtheblog is vandaag jarig, wens ze nog snel een gelukkige verjaardag want dat verdient ze enorm.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s