Vrolijk nieuw haar!

img_0379

Dinsdag tweeëntwintig december, de dag dat ik weer eens naar de kapper ging. Ik ben heel erg gehecht aan mijn haren, maar ze groeien zo ontzettend traag! Althans, dat is wat ik denk als mijn haar zijn krulletjes heeft. Eenmaal uitgestijld zijn ze echt superlang. Maar goed, het werd nog eens tijd voor een ontspannend kappersbeurtje. Ik zat al enkele weken met ideeën in mijn hoofdje. Sommige haarstijlen  vond ik echt zo mooi dat ik er wel een screenshot van moést maken. Ik ben helemaal verliefd op de wilde, goude lokken en balayages of ombres die niet zo erg opvallen. (Ik krijg dit misschien voor mijn 16de verjaardag whii) Vorig jaar, in september, liet ik een blond ombre in mijn haren zetten. Vandaag werd het laatste stukje wit eruit geknipt, het is wel een beetje raar nu… 

Met goede moed en een bibberend handje gleed ik – na een wasbeurt (met hoofdmassage joehoew) – in de kappersstoel. De vraag “En Amber, wat wil je doen?” luidde al snel. Ik had mijn fotootjes mee. Met onderstaande collage had ze wel genoeg inspiratie denk ik?

Ik wou eigenlijk vooral een beetje linksboven creëren, dat vind ik echt de allermooiste van ze allemaal en had ik ook als allereerste gevonden. Het was echt zo een plaatje van 1-2-3 *screenshot*, zonder erbij na te denken. Op zich had ik deze haarstijl al wel een beetje, zo rommelig en krullig, maar toch was het nog niet helemaal het (kan je me nog een beetje volgen?)De andere plaatjes zijn er pas echt bijgekomen toen ik echt doelgericht ging zoeken omdat ik wel dacht dat de kapper met één plaatje niet genoeg zou hebben.

12404297_562688243896706_1905983956_n

En dit is dus wat het is geworden. Gisteren vond ik het nog niet zo mooi (en deze foto’s zijn gisteren dus genomen) maar ondertussen zijn de krullen meer uitgezakt en ben ik er toch een beetje meer tevreden mee. Hebben jullie na de kapper ook altijd zo een gevoel dat je écht moet wenen omdat er zoveel centimeter vanaf is? Want dat gevoel had ik dus.
Op zich ben ik er best tevreden mee, hoewel ik nog graag een lichtere kleur in mijn haar wil verwerken, is dit toch wel een beetje als de foto’s die ik liet zien. (Er zit trouwens een effect op de foto, dus mijn haar is nog enkele tinten lichter) Ook de val van mijn haren bovenaan vind ik echt wel leuk hihi.
Ik denk dat je het verschil niet zo goed ziet, maar ik vind mijn haar echt kort nu… Het groeit wel weer, maar nu zijn de puntjes tenminste weer mooi en is mijn haar weer zijdezacht.
Ik ben er blij mee!

Wat vind jij ervan? Hoe zou jij je haar doen als je nu onmiddellijk naar de kapper mocht? En heb jij ook altijd zo een sip gevoel als je terugkomt van de kapper? 

Veel liefs, Amber
(whaaa morgen is het kerstavond!!!! Vrolijk kerstfeest allemaal!)

Advertentie

Een gedachte over “Vrolijk nieuw haar!

  1. Pingback: Ik ging weer naar lichtblond • happy nieuw haar! | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s