Het is kerstmis!

 Kerstmis, de mooiste tijd van het jaar. Een witte kerst? Jammer genoeg gaat dat er dit jaar ook niet van komen. Stiekem hoopte ik wel een beetje dat de sneeuwelfjes hun best zouden doen om dit seizoen toch tot een mooi eind (of is dit een begin) te brengen. Maar goed, het is hen dus niet gelukt. Kerstmis dus, wow, dit jaar is echt snel gegaan. Ik herinner me nog goed hoe ik vorig jaar door de winkelstraten slenterde of hoe ik mijn 15de verjaardag vierde. Er is bijna een jaar voorbij! (Zie je de sneeuw op de foto?)

Kerst is toch echt wel een gezellig seizoen, niet? Een lekker hapje eten, alle neven en nichtjes terugzien, de bomma en bompa weer zien lachen aan tafel, cadeautjes onder de kerstboom vandaan halen en gezellige spelletjes spelen terwijl je ondertussen van een lekker diner geniet.

Met dit snelle berichtje wil ik jullie een heel erg vrolijk kerstfeest wensen, met veel gelukkige momenten, lachende gezichten en geweldige cadeautjes. Geniet van deze dag en de kerstdagen daarna, voor je het weet zijn ze weer voorbij en kan je weer een jaar gaan aftellen.

Vrolijk kerstfeest! Geniet!

Kerstzoentjes, Amber

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s