Het einde van de vakantie – ik wil niet

pizap.com14518375806001Ondertussen zijn er een drietal weken verstreken. Een drietal weken vakantie, waarin ik me enorm amuseerde en plezier had. De feestdagen waren een toppertje en ook de jaarwisseling viel wel mee. Het is nu weer tijd om achter de schoolbanken te kruipen, en dat is iets wat ik liever nog wat langer had uitgesteld.

Maandagochtend, de wekker gaat af om 06:45u, om 07:30u moet ik op de bus zitten. Iedere ochtend weer hetzelfde ritueel. Mijn dagen van uitslapen tot 11 uur (of 12…) zitten erop, en dat had ik liever nog een beetje anders gezien. Het liefst van al zou ik nu mijn vakantie écht goed willen spenderen. Hadden we nog maar een weekje extra, dan kon ik een hele week volplannen en iedere minuut goed gebruiken voor leuke, uitdagende en wondermooie avontuurtjes.

Als ik eerlijk mag zijn, heb ik deze vakantie heel veel dagen weggegooid. Ik ben veel uren verloren door mijn gsm, de televisie of gewoon mijn luiheid. Als ik nu terugkijk op de vakantie had ik dat liever een beetje anders gewild. Meer avontuur, minder binnen zitten. Dat is iets wat ik ga meenemen naar de volgende vakantie. Nog 5 weken volhouden en het is alweer vakantie, een korte weliswaar, maar vakantie is vakantie. Ik zou zo graag mijn agenda al vol met leuke dingen zetten, want daarvoor dient de vakantie toch, niet?
Wat er in januari nog staat te gebeuren is ook echt geweldig. Op 30 januari word ik 16 en ik hoop dit echt te vieren met alle lieve mensjes die ik ken.

Doordat het nu weer school is, gaat de regelmaat in mijn artikeltjes waarschijnlijk weer een beetje achteruit. Sorry daarvoor. Ik zit in een redelijk zware richting en ik wil dit koste wat kost blijven doen, dus ik ga me hard moeten bewijzen.
Ik stop niet met bloggen, maar als er een weekje geen artikel online komt, moet je je echt geen zorgen maken. Ik laat jullie heus niet in de steek!
Het is nu al redelijk laat in de avond, ik ga snel naar bed zodat ik morgen niet al te moe aan de schooldag moet beginnen. Onthoud : ik laat jullie niet in de steek!

Tot snel! Dit is een tot ziens maar geen vaarwel!
Veel liefs, Amber

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s