Isabel boots • MostWantednl

12674749_580748572090673_687010702_oIk ren vol enthousiasme naar de deur, omdat de deurbel net heeft geklinkeld. Mijn lachje staat op de allerhoogste stand wanneer ik een pakketje kan aftekenen en al huppelend ren ik weer naar de keuken, zodat ik daar de doos kan openen.
(Oke, neen, ik zat op school dus kon het pakketje niet echt aannemen, maar zo zou het geweest zijn.)
Ik was – en ben nog steeds – zo super enthousiast! 


Van maandag tot donderdagavond zat ik maar te zeuren voor deze hemelse schoentjes. Via Instagram kwam ik in aanraking met de prikkels die webshops je geven. Het zogenaamde “shopaholic-syndroom”, vond deze keer ook bij mij plaats. Ik weet niet precies hoe het met jou zit, maar als ik ergens mooie foto’s zie (met zowel kleding, schoenen, accessoires als prularia) ga ik meestal een kijkje nemen op de webshops.
Mijn winkelmandje ligt altijd helemaal vol, maar kopen doe ik dan meestal niet. Deze keer was het toch ietsje anders, mostwantednl, weet een zeer goede manier om mijn (maar ik denk zeker niet alléén mijn) shopgedrag een beetje te beïnvloeden. Meermaals kwam er op Instagram een fotootje van deze schoentjes voor in mijn feed, en iedere keer opnieuw was ik verkocht.
Jeetjemina, wat zijn ze mooi!

12656403_580748492090681_1980608342_o
Met mijn polaroid wou ik echt een heel mooi plaatje schieten, maar dat lukte niet echt. Ik moest echt buikspieroefeningen doen om de foto’s te kunnen maken met mijn iPhone, laat staan wat ik zou moeten doen om er eentje te maken met mijn polaroid!
Hulplijn papa werd ingeschakeld en hij is er een toppertje in. Polaroids zijn vintage he, en papa is dat ook al wel. (hihi, papa, als je dit leest : grapje he)
12695662_580748538757343_829856483_o
Mostwanted kwam ik eigenlijk tegen dankzij Instagram. Op Instagram kom je zoveel leuke foto’s tegen, maar de accounts en webshops erachter zijn meestal nóg leuker. Stiekem ben ik ook echt heel erg verliefd op de zonnebrillen, maar de zon schijnt niet, tegenvaller.
Deze mooie schoentjes zitten helemaal perfect, de steentjes zijn een echte eye-catcher en ik heb ze hier nog nergens gezien. Eens kijken of ik ook een trendsetter kan zijn. (waarschijnlijk niet, maar dat maakt totaal niets uit).
Op donderdagavond bestelde ik ze op hun webshop, omdat ze helemaal van Rotterdam moesten komen, dacht ik dat het wel een beetje langer zou duren. Maar niets was minder waar want op vrijdag kon ik ze al lekker in ontvangst nemen.
Van een snelle service gesproken…12695131_580748512090679_2080431137_o

Nieuwe schoentjes krijgen (of zelf betalen, het maakt niet uit) is altijd zo enorm leuk. En dat heeft iedereen wel met elk soort pakketje dat kan worden geleverd denk ik.
Wil je deze schoentjes ook, ga dan eens een kijkje nemen op de webshop van mostwanted. Maar koop vooral iets wat niet iedereen heeft, iets waar je uniek in zal zijn.
What do you think of these boots? 

Veel liefs, Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s