I will be gone one day • storybook

But you’ll have a picture and a storybook in your mind, of me. So smile. (dit liedje, moet je luisteren!)
Op dit moment klinken heerlijke, vrolijke klanken door de kamer. Ze botsen tegen de muren, tuimelen in mijn bed, woelen door mijn haren en schuren net zoals wind langst mijn lichaam. Kippenvel. Mijn favoriete playlist staat op, en ik zit lekker na te genieten van avontuurtjes die ik vandaag heb beleefd. Mijn vingers zijn nog koud en mijn kleding ruikt naar natuur. Inmiddels loopt mijn neus door de koude buiten en staat de zakdoekendoos al naast me, maar dit kan mijn blije hartje niets meer doen. Ik ben gelukkig.


De afgelopen dagen ben ik twee leuke keren foto’s gaan trekken in de natuur, met een wandeling met de hondjes en natuurlijk met een vriendinnetje, mama en alle andere diertjes in de bos. Ik werd helemaal vrolijk. Zeker wanneer ik eindelijk een mooie camera heb gekocht en ik daarbij foto’s kon maken, je ziet het verschil wel he?
Mijn selectie van de allermooiste, leukste, liefste foto’s was wel een beetje moeilijk. Ik vind het zalig, en dat is alles rondom me eigenlijk.
Vandaag ben ik in zo een vrolijke bui dat het volgens mij echt opvalt wanneer je me tegenkomt.

12713957_583472355151628_1496296828_n
DSC_0306
DSC_0252
DSC_0336
DSC_0389
DSC_0359
DSC_0394
DSC_0386
CSC_0209
DSC_0010
DSC_0034
DSC_0055
DSC_0098
DSC_0139
DSC_0148
DSC_0161

Ik ben altijd zo enorm vrolijk als ik bij mijn vriendinnetje Hannah V.B. kan zijn. En wat is ze knap, vind je niet? Haar oogjes schijnen mooi en de zon en haar lach doet zelfs de fotografe lachen (yep, ze laat me dus lachen). Spontane ontmoetingen zijn nog steeds de leukste, en samen foto’s maken is dat ook.
Zelfs met mama foto’s maken in de natuur, met de hondjes is super tof. Een storybook is een samenraapsel van leuke foto’s die ik absoluut met jullie wil delen. By the way : meet my new coat, ik ben er super trots op!
Ik ga trouwens ook weer sparen voor een statief, zodat ik leuke zelfportretten kan maken. Een stapeltje boeken is immers niet erg handig, laat staan stabiel.
En ook mijn header heb ik weer een ander uitzicht gegeven, ik denk dat het zo wel voor een tijdje goed zal zijn. De “zelfgemaakte” headers vond ik uiteindelijk echt helemaal niets, maar nu ben ik wel blij met het resultaat.

Wat vind jij van de foto’s? Hoe gaat het met je? 
Veel liefs, Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s