Frozen in some kind of Lush-capsule

DSC_0427De trein komt aan, met voorzichtige pasjes zet ik een voet op de trappen van de trein, ik ga ze af en beland op het perron. Het perron van Antwerpen-centraal. Met een vriendinnetje aan mijn zijde, kijk ik even rustig rond. Hoewel al het volk richting de roltrappen loopt, besluit ik om naar links te gaan, door de grote deur. Achter de deur met de grote klok, schuilt immers de hal met de trappen aan alle kanten. Het mooiste uitzicht van het station, al zeg ik het zelf.


We lopen de trappen af en ontwijken de mensenmassa die zich in de open ruimte heeft verzameld. Het zebrapad steken we over en even later eten we sushi in Sushi!. Met stokjes en bordjes op een lopende band kunnen we ons immers een hele tijd vermaken.
Met een gevuld buikje lopen we nu richting Meir, dé winkelstraat van Antwerpen. Eerste stop? Lush! Mijn prioriteit lag eigenlijk bij een cadeautje voor de 16de verjaardag van een vriendinnetje, natuurlijk kon ik niets beter verzinnen dan naar de Lush te gaan. Iedereen vind Lush toch leuk, is het niet?
Alle pakketjes waren zo leuk, maar uiteindelijk heb ik er eentje gevonden. En natuurlijk had ik ook iets voor mezelf meegenomen (hét ultieme smoesje). Nou ja, iets… ik kocht voor mezelf drie dingetjes. Kwestie van een voorraad in te slaan, want toen mijn vorige op waren deed het toch wel eventjes pijn in mijn hartje.

Wat ik meenam voor mezelf? Drie heerlijk geurende producten, voor in bad weliswaar. Ik koos “Intergalactic”,”Frozen” en “A French Kiss”. Het zijn natuurlijk erg lokkende namen, maar de geur is minstens even goed. Ohja, bij Frozen kreeg ik onmiddellijk de liedjes in mijn hoofd. Deze kon ik dus al niet laten liggen.
Wat Lush zo leuk maakt, is vooral het feit dat het eerlijke, vegan (of vegetarische) en dierproefvrije producten zijn. Lush word steeds bekender en dat vind ik maar al te goed. Geen enkel bedrijf zal ooit zó eerlijk te werk gaan zoals deze.
Geen olie die gebruikt wordt om het in plastieken flacons te doen, dus ook daarin is een enorme vermindering.

DSC_0413DSC_0425DSC_0409DSC_0405DSC_0427DSC_0419Door het in bezit hebben van een echte camera, kan ik nu veel meer gaan spelen met dieptes, achtergronden en kleurcontrasten. Ik ben zo ontzettend trots dat ik nu ein-de-lijk leuke foto’s kan maken!
Het paars/roze torentje met het lavendel stokje in, is de French kiss. Natuurlijk ruikt het enorm lekker naar lavendel en omdat dit vooral in Frankrijk te vinden is, is dit een zeer toepasselijke naam. De donkerblauwe bath bomb met de roze, gele en groene streepjes (inclusief glittertjes) is de “Intergalactic”. Volgens Lush zou je bad helemaal moeten kleuren naar een sterrenhemel. Ik ben benieuwd.
Omdat ik altijd een beetje zuinig ben met mijn Lushproducten (want ja, ze kosten wel redelijk veel), ben ik vandaag in bad geweest met ééntje van de drie. De Frozen, om precies te zijn. Ook deze is een bath bomb, wat dus wil zeggen dat je je bad lekker vol met water laat stromen (en ondertussen even een reinigende scrub op je gezichtje doet) (althans, dat doe ik toch), en als je genoeg water denkt te hebben dan plof je de bomb lekker in je bad. In een mum van tijd gaat het bruisen en krijgt je water een mooi kleurtje en een lekker geurtje.
Als je er zelf zo lang in zit, ruik je het niet echt meer. Adaptatie jongens, dit heb ik geleerd. Maar blijkbaar rook onze hal ook helemaal naar de Frozen. Het geeft een heerlijk frisse geur, met een vleugje munt lijkt me. Onmiddellijk komen er ook witte strepen in je bad, wat me deed denken aan sneeuwvlokjes.
Frozen is vegan (en de andere twee trouwens ook), wat dus wil zeggen dat er geen enkele vorm van dierlijke producten in zijn gebruikt. DSC_0439DSC_0441DSC_0443

Ik ben super blij met mijn nieuwe aankoopjes, en mijn humeur gaat iedere keer weer een beetje naar boven als ik uit bad kom. Frozen is echt een zalige geur.
Ik kan niet wachten tot ik de anderen kan uitproberen! (Maar ik ga er wel zuinig mee zijn, het duurt nog een tijdje voordat ik weer naar Antwerpen ga denk ik.)

Heb jij al ooit eens iets in de Lush gekocht? En wat zou jij nu eigenlijk eens als geur willen ruiken?

Veel liefs, Amber

Advertentie

Een gedachte over “Frozen in some kind of Lush-capsule

  1. Ik hou ook van Lush! Maar van die bollen voor in bad kan ik niet kopen, omdat ik geen bad heb ;), moet zalig zijn. Ik heb onlangs ook een blog bericht gepost over Lush producten! Je kan er van blijven kopen, niet te doen ;)… Groetjes Hannah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s