#teamnikon • yes, you aren’t dreaming

Na bijna twee jaar bloggen ben ik toch echt wel zeker dat ik dit super leuk vind om te doen. Gewoon een beetje neerpennen, leuke foto’s maken en dingen delen. Ook het vormgeven van alles doe ik graag, het ontwerpen van logo’s of het maken van inspirerende en rustgevende foto’s is ook zoiets. Ik weet gewoon dat ik dit nog best lang zal volhouden. Omdat ik het zó leuk vind. Misschien klinkt dit allemaal mega gek omdat ik me op een of andere manier “blootgeef” op het Internet, maar voor mij voelt dit niet zo aan. MAFW is eerder een dagboek, een heel uitgebreid, vrolijk, “ik-ben-Amber”-dagboek. Maar goed, ik ben aan het afdwalen. Ik moet namelijk iets nóg leuker vertellen. 


Natuurlijk weet je al een beetje waar het over gaat als je deze titel hebt gelezen. (dat doen jullie toch he?) Het is niet moeilijk om te snappen denk ik, ik maak sinds een weekje deel uit van Team Nikon. Of liever : ik heb een camera in mijn bezit!
Natuurlijk liet ik het in de laatste artikeltjes iedere keer wel een beetje vallen, maar alsnog vind ik dat dit wel een hele blogpost met “aandacht” verdient. Je hebt het waarschijnlijk ook wel een beetje gemerkt aan mijn foto’s, hoewel ik nog heeeeel veel zal moeten leren.

Ik koos voor de Nikon d5200 omdat deze me ten zeerste werd aangeraden. (super bedankt trouwens ;)). Over de lens zaten we wel een tijdje te twijfelen, maar al snel werd het toch eentje met verschillende standen (als je dat al zo mag noemen?), ik heb dus een 18-105mm lens omdat deze toch wel veel kan inzoomen en als beginner is dit helemaal geen slechte start. Verre van zelfs. 12714131_584280468404150_1812617203_n12735805_584280438404153_771414554_n12696272_584280475070816_817591291_n
Kleine oefeningetjes kan je eigenlijk vinden in de vorige artikels, en natuurlijk gaat het nog lang een oefening blijven. Zoals ik al zei : ik moet nog veel leren. Maar dat vind ik net tof, het zo zelf ontdekken en uitzoeken door het te doen.
Ik ben alleszins echt enorm blij met deze camera, precies een droom dat eens is uitgekomen en geen droom is gebleven. Mijn spaarpotje is nu wel bijna leeg (hihi oeps), maar sparen kan ik nog lang. Het volgende? Een statief, omdat ik eeeecht heel graag zelfportretten wil maken. (de bovenstaande foto’s zijn trouwens eventjes van mijn iPhone, want een foto maken met hetgeen wat je wil fotograferen is een beetje ingewikkeld.)

Wat vind jij van een ‘echte’ camera? De foto’s die ik nu maak zijn nog een beetje simpel, denk je niet?
Veel liefs, Amber

Advertentie

2 gedachtes over “#teamnikon • yes, you aren’t dreaming

    • Als je kan overstappen op een camera, is dit zó tof. Je merkt onmiddellijk het verschil (ik kom ook van mijn iPhone). Ook qua belichting en scherpstelling is het echt héél tof om daar eens mee te kunnen spelen.
      Liefs, Amber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s