Like I’m alive again • storybook

Het regent, de zon is een beetje verdwenen en de wind waait enorm hard. Maar dat maakt niets uit, we gaan op avontuur, we gaan even weg. We verdwalen in een verlaten wereld, zonder mensen, zonder twijfels of zorgen. Zonder alles en iedereen, alleen met elkaar en een fototoestel. Alleen maar plezier en lachbuien en hoopjes vreugde. Alleen maar avontuur. 


Het is bijna onbeschrijfelijk hoeveel vreugde ik haal uit het nemen van foto’s, uit het uiten van mezelf door het creatief bezig zijn. Het is bijna eng, dat ik op zulke momenten gewoon de wereld eventjes vergeet en ik me van niemand iets aantrek. Het is bijna eng, hoeveel er eigenlijk in mijn hoofd rondspookt, maar dat dit dan allemaal verdwijnt. Het is gewoon een beetje eng.
Ik kan zo enorm genieten van dagen met vriendinnetjes, van dagen die ik kan vullen door het maken van foto’s. Ik denk dat niemand ooit echt zal begrijpen hoe fijn ik het vind dat ik eigenlijk nergens op ‘beoordeeld’ word als ik zo een dingen doe. En ik kan je verzekeren, wat is dat een fijn gevoel. Wat is het een fijn gevoel om alleen maar dingen te doen omdat jij het leuk vind, niet omdat je het moét.

Op zondag 21 februari vertrok ik met mijn camera rond mijn nek, op de fiets naar enkele leuke plekjes om foto’s te maken. Op zondag regende het heel erg hard, en de wind hield ons alleen maar meer tegen. Enkele minuten later -toen we de wind overleefd hadden- bleven we maar leuke plekjes ontdekken en bleven we keer op keer maar op de fotoknop drukken. Op het einde van de dag had ik meer dan 300 foto’s en ze waren voor een keertje echt allemaal wel goed gelukt.

DSC_0002
DSC_0010
DSC_0016
DSC_0030
DSC_0035
DSC_0044
DSC_0048
DSC_0058
DSC_0097
DSC_0153
DSC_0171
DSC_0226
DSC_0240
DSC_0246
DSC_0269
DSC_0285
DSC_0286

Samen met vriendinnetje Minne J. heb ik zo een leuke dag beleefd, dat ik nu zeker weet dat ik dit vaker wil gaan doen. Mijn reeks “storybook”, is nu dus écht gestart. Opgeven gaat niet gebeuren.
Het is altijd wel een beetje awkward om voor de camera staan, maar op zich is dat ook best wel tof. Hoewel achter de camera staan ook wel zijn charmes heeft.
Dit was echt een leuke dag. (Minne, ik heb je lief). 

Wat vind jij van avontuurtjes met een camera in de aanslag? Is het iets voor jou?  Of liever niet?

Veel liefs, Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s