Antwerpen (grotendeels) doorheen het autoraam

Antwerpen, een stad die ietwat te druk is voor mijn “plattelands”-zieltje. Ondanks dat ik altijd heel erg gestresseerd raak van grote en drukke steden, kan ik er ook wel van genieten. In de auto zit ik op het puntje van mijn stoel omdat ik zo een schrik heb dat we zouden botsen, maar de huisjes en de gezellige mensen op de straat laten dat gevoel al snel wegvaren. (P.S. A’pen is écht nog niets vergeleken met A’dam).


Afgelopen weekend zat ik een halve dag in Antwerpen, niet om te shoppen, neen. Eerder voor een voorstelling. Hoewel ik maar al te graag even naar de stad wou gaan, was mijn plannetje mislukt. Het was me echt bijna gelukt, maar het aantal vrije parkeerplaatsen besloot er anders over. De parking aan de Meir zat al he-le-maal vol (lees : 0 vrije parkeerplaatsen) en ook rond het centrum vonden we maar geen vrij plekje.
Om dan maar door te rijden naar Hasselt heb ik ook al eventjes geprobeerd, maar dat stiekeme plannetje is helaas ook gefaald.
Ik had graag nog veel mooie foto’s willen maken van Antwerpen, van de leuke huisjes en de mensen op de Meir. Trouwens, ik zat zo eens te denken; zou het niet énorm leuk zijn als ik “straatmensen” op de foto zet? Dat ik gewoon random over de straat loop en aan mensen vraag om ze te fotograferen? Met allemaal verschillende stijlen, huidskleuren en karaktertrekjes.
Waarschijnlijk ben ik hier veel te verlegen voor, maar soit.
Mijn (half) dagje door Antwerpen in fotootjes nu.

DSC_0055
DSC_0052
DSC_0040
DSC_0049
DSC_0043
DSC_0056
DSC_0005
DSC_0050
DSC_0054
DSC_0051
DSC_0004
DSC_0053
DSC_0044

Wat vind jij leuk aan een stad zoals Antwerpen?
Veel liefs, Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s