Februari • mixtape

12782532_590614634437400_567566597_n
Ik heb zo een raar gevoel nu, het leek echt dat februari eindeloos kon blijven duren. Ik schrok me dan ook echt toen ik doorhad dat het de laatste dag van de maand was, het leek echt alsof deze maand nog nieteens in de helft zat. Mijn mixtape heb ik natuurlijk ook weer aangepast, gemaakt én al duizenden keren beluisterd. Benieuwd? 


Februari werd een maand met heel veel liedjes, 18 nummers in totaal. Raar dat ik deze maand zoveel liedjes te horen kreeg die ik eigenlijk nog nooit had gehoord en die me dan ook echt wel raakten.
Zoals jullie waarschijnlijk al wel door hebben dankzij de vorige mixtapes, is mijn stijl zéér uitlopend. Ik kan me zowat in alles vinden. Het gaat van rustige liedjes tot up-tempo en nu zitten er zelfs enkele Franstalige liedjes tussen. Over variatie gesproken dus.
Maar goed, de kostbare tijd die je hebt kan je nu beter besteden door het luisteren naar deze afspeellijst. Je gaat het top vinden, ieder woordje zal je raken en ieder zinnetje zal je ontrafelen en in je eigen woorden plaatsen. Geloof me.

Dit zijn de liedjes die je in mijn afspeellijst zal vinden :

Keeping Your Head Up • Birdy
Little Lion Man • Mumford & Sons
Samson • Regina Spektor
Jealous • Labrinth
For A Better Day • Avicii
Words • Passenger
Storybook • Skinny Living
Powerful • Major Lazer ft. Ellie Goulding and Terrus Riley
Goner • Twenty One Pilots
Quelqu’un m’a dit • Louane
Jour 1 • Louane
Je vole • Louane
Avenir • Louane
Let it go • Tanner Townsend ft. Gardiner Sisters
Castle • Halsey
Coming down • Halsey
Control • Halsey
Dragons • Halsey 

En DIT is de afspeellijst, veel luisterplezier!

Welk liedje spreekt jou het meeste aan?
Veel liefs, Amber

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s