Mijn februarimaand in plaatjes • doorheen mijn Instagram 

Voor ik het goed en wel zelf besefte is februari al bijna compleet verleden tijd en zelfs maart zit al bijna in de helft. Gek hoe alles ineens razendsnel voorbij kan razen, ik herinner me zelfs de kerstvakantie nog heel erg goed. Misschien komt dat wel door alle foto’s die ik maak in zo een hele maand, of alle leuke herinneringen aan gesprekken en personen en dieren en dingen. Misschien komt dat gewoon doordat ik alles zo graag vastleg. Ik ben blij dat ik alles zo graag vastleg, opdat ik het nog lang mag herinneren. 


Ook deze maand gedroeg ik me weer als een echte Instagirl en postte iedere dag een foto. Het plaatsen van zo een foto is een beetje een gewoonte geworden, iedere avond als ik in de zetel zit kies ik -tijdens de vele reclames- een leuke foto uit, plaats deze op mijn Instagram en zoek er een mooi tekstje bij. Zie het als een écht Amberesque ritueel. Instagram geeft een beetje mijn identiteit is een groot woord maar gedachtengang weer. Ieder tekstje bij, of ieder kleurenpatroon in de foto heeft zo zijn reden op dat moment, het geeft allemaal mijn gevoel weer. Een gevoel dat ik niet mag opsluiten, maar via deze weg wel een beetje blootgeef. Ik vind het niet erg.
Mijn wereldje is mijn wereldje, en ik maak er een sprookje van.

Beschouw “doorheen mijn Instagram” een beetje zoals in de Efteling; kijk doorheen de ramen van de huisjes en zie hoe sprookjes tot leven komen. PicMonkey Collage 1PicMonkey Collage2PicMonkey Collage 3PicMonkey Collage 4

Deze maand februari (en een stukje maart) was vooral een maand met vrolijke kleuren, veel vriendinnetjes en leuke herinneringen. Mocht je benieuwd zijn naar de tekstjes en de locaties waar de foto’s zijn gemaakt; head over to my Instagramaccount! (Je vind ‘m in de zijbalk aan de rechterkant van je schermpje).
Ook komende maand word er weer eentje met ontelbaar veel foto’s, dat kan ik je eigenlijk wel honderd procent garanderen.
Welke foto spreekt jou aan?

Veel liefs, Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s