Vene Vidi Amavi • Bobini Roots 

Het gevoel hebben dat je iets waard bent, dat je geliefd bent en deze wereld aan kan. Het zaligste gevoel wat door je hoofd kan gaan, het laat je ’s nachts nog doordenken. Dan lig je daar, de nacht slurpt je energie op maar je dromen komen tot leven. Er vormen zich beelden voor je ogen die ervoor zorgen dat dromen werkelijkheid worden, die ervoor zorgen dat je je doelen kan behalen. De doelen die je zelf hebt opgesteld. Ik voel dit, ik voel dit iedere nacht opnieuw. En overdag maak ik deze dromen waar, met liefde. Heel veel liefde. En met passie, mijn passie. 


Het ontdekken van leuke accounts op Instagram blijft voor altijd een leuke bezigheid. Uiteindelijk zijn het allemaal kleine inspiratiebronnen die je ’s nachts aan het denken zetten. Mijn zoektocht naar het zoeken van “mijn stijl”, de stijl waar Amber nu echt voor staat, heeft veel vorderingen. Dingen die iedereen heeft laat ik graag links liggen, uitdagingen. Dat is wat ik wil. Vernieuwing, vintage, klassiek, ik vind alles leuk. Zolang ik het maar niet iedere dag langst me door zie razen, dan moet ik het al niet meer. Ik wil uniek zijn, in alles wat ik zeg, doe of koop.
En dit armbandje van Bobini Roots is zoiets. Iets uniek, iets wat je niet onmiddellijk zal zien zoals jij het ook hebt. Het is gepersonaliseerd én handgemaakt. (En shhtt, zelfs met liefde verpakt)

Bobini Roots ontdekte ik via Instagram. De foto’s op hun account zijn echt formidabel en ik krijg er spontaan kippenvel van. Kippenvel, het exacte gevoel dat je krijgt als je het pakketje van de postbode aanneemt omdat het altijd spannend is om iets handgemaakt te krijgen. Je weet dat het er anders uit zal zien dan op de webshop. Maar het is oke, de spanning was niet nodig en de uitstraling was precies hoe ik het wou. Op z’n Ambers.
Ik heb veel favoriete quotes en woorden. Carpe diem is er eentje van, maar de laatste maanden voel ik me beter bij “Vene Vidi Amavi” wat eigenlijk wil zeggen “I came. I saw. I loved” of -voor zij die liever Nederlands lezen-  “Ik kwam. Ik zag. Ik heb lief”. Want dat is ook iets wat ik enorm doe; mensen, dieren en zelfs dingen liefhebben. Wat is de wereld zonder een beetje liefde en zonneschijn? Helemaal niets. Dus ik draag maar al te graag mijn steentje bij.
Het idee om dit armbandje te kopen kwam er eigenlijk heel spontaan én omdat het zo uniek is moest ik er niet al te lang over twijfelen. Ik vind het geweldig.
En fotogeniek.
Dat vooral! Met mijn cameraatje en enkele ideeën in mijn voorste hersenkamertje ging ik op mijn sokken de trap af. Eigenlijk moest ik nog wat leren, maar enkele foto’s maken als ontspanning is toch niet zo erg? Stiekem plukte ik een tulp uit mams vers boeket op de salontafel en liep zo met mijn handen vol naar de (enige) witte tafel in huis. Ik ging mijn ideeën tot waarheid brengen. Er zijn heel erg veel foto’s uitgekomen en eigenlijk ben ik best blij met het resultaat. Ik heb nog niet alles onder de knie wat betreft instellingen enzo, maar de ideeën zitten toch al goed! (Richt je hoofd niet naar de grond, anders zal je de zon nooit zien!)
Hier komen ze!

img_4042img_4043img_4052img_4039img_4040img_4058img_4046img_4049img_4055img_4050img_4056img_4047img_4057img_4053img_4045img_4048

Ik ben echt heel blij met mijn uniek, handgemaakt armbandje. Wat ik je kan aanraden? Neem een kijkje op de webshop van Bobini Roots, alle stuks zijn echt heel erg mooi. Er worden ook heel leuke edelstenen en andere materialen gebruikt, dus dat vind ik zeker een pluspunt. Je ziet het niet zo vaak.
Wat vind je trouwens van de foto’s? In mijn ogen zijn ze best oké! Ik wil zooooveel experimenteren maar ik heb gewoon geen tijd. Gelukkig is het snel paasvakantie en ben ik van plan om van iedere dag een waar avontuurtje te maken.
Als je zin hebt om mee te gaan op avontuurtjes… let me know en ik neem je mee! Ik meen het. Bel me, schrijf me een brief, tik een email, stuur een DM, roep het desnoods van de daken en zeg dat je mee wilt. Dan ben ik een heel erg gelukkige blondine.

Liefs, Amber

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

2 gedachtes over “Vene Vidi Amavi • Bobini Roots 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s