So pour me a cup, I need to wake up

12380916_598034110362119_1093554168_oHet zonnetje zoekt altijd weer een weg naar beneden. Hoewel de wind nog steeds ijzig koud is, valt het in de zonnestralen best wel mee. Kunnen we nu al bijna zeggen dat de lente er echt is? Tussen het studeren door (in mijn pauzes dus) nam ik snel mijn camera zodat ik het rode avondlicht kon vastleggen. Mijn ouders verklaarden me voor gek toen ze me aan de overkant van de straat in de bosjes zagen staan. Maar dat maakt niet uit, iedere kleine gelegenheid om foto’s te maken neem ik maar al te graag.


Het licht dat op ons huis viel kwam echt heel goed uit. Met mijn rommelige knot en mijn veel te grote jas trok ik erop uit, voordat het mooie avondlicht verdwenen was. Ik was eigenlijk al heel de dag aan het wachten op de verkleurde lucht. Helaas was hij vandaag niet zo fel en bestond hij uit maar één kleurtje. ’s Ochtends ontstond er een idee in mijn hoofd -ja, in die wirwar ontstaan ideeën- om een foto te maken met 1) een knot en 2) licht. Of ja, tegenlicht. Ik wou zo gaan staan dat je achter me de mooi verkleurde lucht zag en daartussendoor mijn knot als een soort van silhouet. De lucht wou vandaag niet echt meewerken, dus ik trok maar van alle andere mooi belichte obstakels een plaatje. Als je goed kijkt zie je echt de rode gloed van de zon, en dat vind ik er precies wel heel leuk en speciaal aan.
And… let me introduce you to Elsa! Elsa is mijn nieuw kipje, ik noem haar eigenlijk mijn knuffelkippetje omdat ze heel aanhankelijk en tam is. Ze is zo nieuwsgierig dat ik ze zelfs bij de kippenverkoper kon vasthouden. We hebben trouwens nog twee andere knuffelkipjes (een grijze en een zwarte), maar met de witte heb ik de “beste” band. Love kippetjes.

DSC_0007DSC_0023DSC_0027DSC_0032DSC_0033DSC_0041DSC_0042DSC_0061DSC_0063DSC_0046DSC_0064DSC_0065DSC_0080DSC_0086

Ik ben er bijna zeker van dat ik het fotograferen nog laaaang niet beu ben. Er zijn zoveel dingen die ik wil uitproberen. Modellen? Fragiel? Mysterieus? Gezichten? Haarstijlen? Als ik alle middelen, mensen én alle tijd heb komt er zeker veel van in huis. Want ik doe dit graag, en dat is het enige wat telt.
Deze ochtend was er enorm veel mist, je kon haast naar de overkant van de straat kijken. Jammer genoeg moest ik toen naar school en lag mijn camera dus nog mooi op mijn kamer. Maar ik heb er zo veel ideeën uit kunnen halen, en die zal ik zeker onthouden voor het volgend keertje mist!
Wat vind je van de foto’s? Fijne eerste lentedag! Ik hoop dat het zonnetje zal stralen.

Veel liefs, Amber
SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Advertentie

2 gedachtes over “So pour me a cup, I need to wake up

  1. Wauw, gave foto’s hoor! Ik ben ook zo ontzettend dol op fotograferen, het is gewoon iets geweldigs. En, hoe meer je oefent, hoe beter je je camera leert kennen! 🙂 Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s