Ik ben gelukkig • het is paasvakantie

12443361_598457983653065_1026563537_oJe bent maar één keertje jong, iedere dag beleef je maar één keertje. En vandaag is het weer zo een dag dat ik trots ben op mezelf dat ik de voorbije dagen al heb overleefd en meegemaakt. Want… het is paasvakantie! De tijd van genieten, plezier en lang uitslapen is eindelijk weer aangebroken en ik had het broodnodig. 


Vakantie. Het moment waarop je weer eens een beetje van de wereld mag verkennen, terwijl je anders steeds in dezelfde cyclus zit. Opstaan-school-huiswerk-(hobby’s)-slapen. Ook al heb je na iedere vakantie wel weer een hoopje energie bij elkaar geraapt, toch is het na twee weken alweer zo goed als op. Een vakantie komt dus nooit, maar dan ook echt nooit, te laat.
Mijn vakantie wil ik vooral spenderen met leuke mensjes, foto’s, zingen en natuur. Ohja, en shoppen. Ik zou geen meisje zijn als ik in de vakantie nooit zou gaan shoppen. Voorspelbaar Amber, voorspelbaar. Ik zou ook graag een bezoekje willen brengen aan het Van Abbemuseum in Eindhoven omdat ik al via zoveel verschillende mensen heb vernomen dat DIT museum écht de moeite waard is. Ik wil ook echt graag naar Maastricht, Berlijn (meer voor het holocaust-gedeelte), de botanische tuinen in Antwerpen, Amsterdam (met vriendinnetjes, dat zou echt leuk zijn), het FoMa in Antwerpen en -zeer belangrijk- Hasselt. Hoewel ik Hasselt al redelijk goed uit het hoofd ken, heb ik toch nog leuke (en vernieuwende) plekjes gevonden. Maar ik ga ze nu nog niet aan jullie voorleggen, ik wil het nog eventjes als een geheimpje zien voordat het weer zo instafamous wordt als de kingkong coffee. Maar als ik er een bezoekje aan heb gebracht, gaan jullie het zeker weten opnieuw tegenkomen.

Wat je van deze vakantie mag verwachten is eigenlijk vooral : plezier. Je zal waarschijnlijk heel veel plezier zien terugkomen in de posts die ik schrijf, de foto’s die ik maak en mijn lof over de avontuurtjes die ik zal beleven.
Er komen dus heel erg veel foto’s aan, ik heb nu -op dit moment- beslist dat ik mijn camera bijna continue bij me zal dragen. Ik vind het wel nog een beetje angstaanjagend als ik ermee doorheen Leuven of Hasselt zou moeten wandelen, maar een beetje foto’s maken is toch geen misdaad. Wel?
Everything for the gram!

Ik wens jou een fijne paasvakantie, met heel veel plezier en leuke momenten. En als je geen vakantie zou hebben; geniet toch maar een beetje van de komende dagen. Het zonnetje zal schijnen en de bloempjes beginnen eindelijk weer te bloeien. Tijd om de zonnebril uit de kast te halen want het is hoogtijd.
By the way, ik denk dat dit één van de eerste keren is dat ik met een dot (jawel, een dot, bij Amber) op mijn blog zal staan en dat ik me er niet ongemakkelijk bij voel. Het zalige gevoel van die haren langst je hoofd is toch weer iets anders dan een rommelige dot. Maar verandering is noodzakelijk hihi.

Tot snel!
Veel liefs, Amber

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s