Twee jaar milesawayfromwonderland

12914894_604805639684966_985723255_oPrecies twee jaar geleden besloot ik iets te doen wat mijn leven helemaal zou veranderen. En dat heeft het zeker gedaan. Met enkele muisklikken en het brainstormen achter een leuke naam was het klusje eigenlijk al snel geklaard. Dat het publiceren van een klein stukje tekst op het Internet zoveel impact op mijn kijk naar het leven zou hebben, kon ik op voorhand nooit weten. Na zevenhonderdéénendertig dagen kan ik het eigenlijk nog steeds niet goed weten.


In de afgelopen maanden heb ik zoveel toffe mensjes ontmoet, zoveel lieve en interessante personen dat er op deze wereld rondlopen. Gek he?
Ik maakte enkele vrienden die ik nu niet meer zou kunnen missen en leerde daarbij ook veel over mezelf.
Ik ontdekte mezelf. Ik schreef en ik zong. Ik fotografeerde en ik lachte. Ik moest verschillende keren een traantje laten en kocht een camera. Ik zat uren achter de computer om vanalles uit te zoeken. Ik zocht vaak naar een leuke template maar veranderde het uiteindelijk toch maar niet. Ik verspilde uren met nadenken en werd heel erg perfectionistisch. Ik verdwaalde maar vond altijd mijn weg weer terug. Mijn weg terug naar het wonderland.
En nu sta ik hier. Twee jaar verder en nog heel veel mooie jaren voor de boeg. Ik maak er een sprookje van.

Dankje voor de steun en lachjes, comments en likes. Ik ben verliefd geworden op schrijven, op het fotograferen, op het maken en creëren van fantasietjes. En dat, dat zal altijd zo zijn en altijd zo blijven.
Ik ben gewoon ontzettend gelukkig dat ik dit alles met jullie mag delen.
Honderdduizend keer liefde. Voor jullie allemaal.

Veel liefs, Amber

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Advertentie

Een gedachte over “Twee jaar milesawayfromwonderland

  1. Pingback: Zo snel raasde 2016 voorbij | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s