Instagramaccounts die mij inspireren

Dat ik ergens inspiratie van moet halen, is wel duidelijk denk ik. Ik denk dat iedereen wel ergens een prikkeling nodig heeft die ervoor zorgt dat je met creatieve ideeën komt. En zo een ideeën zijn cruciaal in deze wereld, op elk vlak. Ik deel vandaag mijn favoriete accounts met jullie, omdat ik vind dat ze echt nog duizend keer meer volgers verdienen dan ze nu al hebben. Maar vergelijk het met een waterval, er zijn duizenden mooie drupjes maar nu pluk ik er enkelen uit.


 

sophievstheuniverse 

Lieve Sophie. Een achttienjarig meisje uit Nederland. Op Instagram komt ze over als een zalig persoon, een lief iemand met het hart op de juiste plaats. Een hart van goud. Met haar wondermooie avonturen, haar natuurfoto’s, haar tekeningen en haar liefde voor dieren en familie, geeft ze je een gelukzalig en warm gevoel. Met meer dan 21 400 volgers blijft ze nog steeds zichzelf en dat vind ik heel erg bijzonder. Ik vind het ook knap dat ze zichzelf puur durft weergeven. En dat apprecieer ik enorm. Je hoeft niets aan je te veranderen als je er immers al zo enorm mooi uitziet.
Voor mij is ze zeker een grote inspiratiebron voor het nemen van foto’s, en voor het kunnen genieten van mijn luizenleventje. Een geweldige meid.

cnr2312 

Clara Noa is een Duitse, zestien jaartjes jong en verassend mooi. Haar foto’s laten je wegdromen naar plaatsen zoals Mallorca, Berlijn en het zuiden van Frankrijk. Haar slaapkamer ziet eruit als een sprookje en zijn absolute goals. Kon ik mijn kleren maar in zo een rekje tentoonstellen en veel leuke herinneringen boven mijn vintagebureautje hangen.
Yup, nogmaals; goals.

nanda_schwarz

Over Nanda kan ik zoveel leuke dingen zeggen. Wederom is ze ook een Duitse, leeft ze al twintig jaar op dit wereldje, gaat ze veel op vakantie en wordt ze ondermeer gesponsord door Asos, Urban Outfitters en Choies. Haar ogen zijn gewoon om in te verdrinken en haar kledingkast moet volgens mij echt een hele verdieping in beslag nemen. Ik zou er zo graag eens in rondlopen. Nanda heb ik ook als vriend op Snapchat en zo kan ik al haar leuke belevenissen in warme landen op de voet volgen. Ik zie als eerste al haar nieuwe aanwinsten en haar enorm enorm énorm gezonde manier van leven. Maar kijk dan. Ik verplicht je nu om even op de link te klikken. Verplicht. Echt waar. Klik. Nu. En volg haar. Het is een sprookje. Ik ben verliefd op haar haarstijl, haar ogen, haar kledingstijl. Jeetje, kan het nog beter zijn? Moet ik nog andere woorden zoeken om mijn enorm gelukkig gevoel uit te drukken als ik haar Instagram weer eens heb bezocht? Nah. En dan heb ik het nog niet over haar nieuwe appartement gehad. Echt, gigantische goals.
Gigantische goals voor veel mensen denk ik, want ze heeft meer dan 68 800 volgers op Instagram. Geen wonder dat ze door zo veel merken gesponsord wordt.

h0la_bitchato

Misschien ken je Sara wel van Youtube of misschien heb je ze al wel eens voorbij zien komen op Instagram (thanks to al mijn comments hihi). Haar achttienjarige uiterlijk is gewoon echt fantastisch. Ze plaats zo een schattige, wondermooie foto’s met een vleugje romantiek. De foto’s met haar vriendje doen iedereen wegsmelten en haar outfits hebben zo wel ongeveer hetzelfde effect. Haar Youtubekanaal vind ik ook wel een fantastische inspiratiebron. Ze doet het zo tof en is altijd wel vrolijk. Ik denk dat ik nog nooit een negatieve sfeer heb zien hangen. Ohja, check die kaaklijn. Ik ben heel erg benieuwd hoe haar haren eruit zullen zien als ze het wat paarsig heeft geverfd. Iets wat ik zelf nooit zou durven maar wel heel erg mooi vind. Een zeer grote inspiratie voor zowel mij, als voor meer dan 16 400 andere mensen die haar volgen.

Soniafrancex

Met maar liefst meer dan 44 100 volgers, weet ze ieders hart te bekoren met geweldige foto’s van blauwe wateren, witte stranden, outfits en vakantiebestemmingen. Ook Sonia is een heel grote waterval die me iedere dag wel weer op ideeën brengt voor bepaalde foto’s. Haar Berlijnse stadsleven ruilt ze volgens mij maar al te graag in voor veel zon en water. Ook haar outfits laten je iedere keer weer wegdromen. Perfect voor op mijn lijstje van inspiratiebronnen dus.

Lauresque 

Als ik Laura niet aan dit lijstje zou hebben toegevoegd dan mocht iemand me echt een tik komen geven. Laura is zowat één van de grootste inspiratiebronnen voor mij. Zowel qua bloggen als qua fotograferen. Ik bedoel maar, kijk dan. Kijk eens hoe ze straalt en kijk eens hoe zorgvuldig zij haar woorden uitkiest. Laura is achttien en volgt lessen aan de schrijversacademie. Ik bewonder haar echt enorm en ben trots dat ze iedere dag weer verder wilt gaan. Zowel in de uiting van emoties via fotograferen, haar tekeningen en haar uitstraling binnen social media doet ze bij mij iedere keer weer een lampje branden. Een lampje van “ja, dat is Laura en Laura is lief en ik bewonder haar”.

Eigenlijk heb ik nog héél veel meer geweldige accounts ontdekt die me gelukkig maken. Maar voor nu is dit voldoende, deze zijn de meest frequente en staan allemaal in mijn top van meestbezochte accounts. Het kan ook niet anders.
Ik ben benieuwd wat jullie eigenlijk van zo een soort artikeltjes vinden. Ik weet dat dit misschien geen artikel is met persoonlijke foto’s, maar wel met persoonlijke tekst en mening van moi. Zonder deze accounts stond ik misschien nergens. Ik zeg misschien. Want ik kan het.
Welke soort foto’s vind jij het leukst?

Veel liefs, Amber

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s