Lost girl • cover

12919170_603516686480528_125344888_nNa weer enkele maanden niets op youtube gezet te hebben, begon het toch weer eventjes te kriebelen de laatste tijd. En niets is minder waar, want ik heb weer een nieuwe cover geplaatst. Na enkele dagen oefenen kende ik het al helemaal vanbuiten en kon ik alles rustig gaan inzingen. Benieuwd? 


Ik voel me nog steeds een beetje onzeker met bewegende beelden. En met mijn stem. Dat zeker, als ik nu naar The Voice kijk voel ik me echt een slechte. Ach, ieder zijn eigen timbre zeker? Geniet ervan en laat me alsjeblieft weten hoe je het vind! Ik hoop dat het een beetje meevalt hihi. Liefde.

Liefs, Amber

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

2 gedachtes over “Lost girl • cover

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s