Maart • mixtape

12935414_607912552707608_1746568415_nEigenlijk is maart al een hele tijd voorbij. Het is vandaag al veertien april, oeps. Maar voor muziek kan je toch nooit te laat komen? Muziek is iets wat er altijd zal zijn en nooit zal verdwijnen. Een mixtape is altijd op z’n plaats, zelfs al is het al april. Een mooi muziekje op de achtergrond en kijken naar de aprilse grillen op een mooie donderdagavond, waarom niet? 


Op dit moment zit ik op tweedaagse in Trier, ik hoop dat het me een beetje bevalt en dat het echt heel leuk zal worden. Ofcourse gaat de camera mee, en natuuuuurlijk komen er ook weer fotootjes op mijn blog te staan. Mijn blog is een middel om mooie herinneringen bij te houden, dus dat zal dat ook zijn.
De mixtape van maart was een beetje een ‘spring special’ want het was mooi weer en dan gaat de sfeer van de liedjes ook de hoogte in. Ik vind het geweldig. Wat je vooral kan verwachten? Leuke melodietjes, meezingers, en natuurlijk Birdy haar nieuwe album. Wauw, je moet het hele album echt eens beluisteren, ge-wel-dig.

Take it or leave it – Sublime with Rome
Talk to me – Rainer & Grimm, Melanie Goldman
Amber – 311
When we first met – Hellogoodbye
Fly (acoustic) – Meadowlark
Lost cities – Bandshes
Helplessly – Tatiana Manaois
Lost boy – Ruth B
Wild Horses – Birdy
Beautiful Lies – Birdy
Deep End – Birdy
NO – Meghan Trainor
Work From Home – Fifth Harmony
Silhouette – Birdy
Unbroken – Birdy

Dit is de afspeellijst

Hopelijk bevalt het je een beetje, geniet ervan.
Welk liedje vind je het leukst?

Liefs, Amber

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s