Lush Ladybird • Bubble bar

DSC_0001Heerlijk geurende badkamers, dampende badjes en een verzorgd lichaam. Dat is waar ik het voor doe. En laat het nu net zo blijken dat Lush daar ideaal voor is. Laat het nu net zo zijn dat dit lieve lieveheersbeestje daar ideaal voor is. 


DSC_0002DSC_0003
Enkele maanden geleden kwam ik dus in aanraking met de mooie producten van Lush in het filiaal van Antwerpen. Intussen heb ik ze ook gezien in het filiaal in Gent en in Brussel. Wat? Amber? Ga je daar helemaal voor naar Gent of Brussel? Nope. Ik maak er een uitstapje van.
Oke, dat is nu ook weer niet waar. Ik ga gewoon graag op citytrip. En een citytrip bestaat niet zonder shoppen. DSC_0004DSC_0005DSC_0009Deze bubblebar komt uit het filiaal van Brussel. Met een beetje expression orale en compréhension orale, kon ik mijn mannetje wel staan daar. Na enkele minuten stond ik dus gezellig buiten, in de straten van Brussel, met mijn Lushzakje.
Dit lieveheersbeestje geeft een heel leuk geur af. Ik zou eerder zeggen dat het een mengeling is van snoepjes met aardbeien. Als je veel paars van het lieveheersbeestje in je bad hebt gebruikt, kleurt het bad een beetje roze. Met de rode delen, kleurt het bad helemaal rood. Wat wel een beetje jammer is… Deze bubblebar was een limited edition, dus ik weet niet zo goed of je het nu nog wel kan krijgen in de winkels. Voor het geval van wel; zeker doen!

Zo, dit was het artikeltje voor vandaag. Ik weet dat ik de laatste tijd weer weinig artikels post, maar dit komt mede doordat de eindexamens in de buurt komen én ik ECHT door wil naar het vijfde jaar (in de richting die ik wil). Na de examens zullen er zeker weer leuke schrijfsels uit mijn handen vloeien. Maar tegenwoordig is mijn fantasie een beetje op. Allemaal afgepakt door de school. Die twee maanden vakantie zijn dus echt wel verdiend. Tot snel!

Veel liefs, Amber SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Advertentie

2 gedachtes over “Lush Ladybird • Bubble bar

  1. Echt een schattige bubbelbar. Ik heb nog nooit wat van Lush gekocht, maar het staat al wel een tijdje op mijn verlanglijstje. Alle producten zien er zo leuk en fijn uit! Succes trouwens met je toetsen 🙂 Xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s