August • mixtape

14087252_672060462959483_1149236448_oEigenlijk wil het innerlijke herfstmeisje niet meer wachten en beginnen met de rustige liedjes en warme tonen. Luisteren naar muziek onder een dekentje met een goed, dik boek op je schoot. In de herfst verlang ik naar niets anders. De werelden waar je dan in terecht komt zorgen voor mixen in mijn hoofd. Mixen van rode zonsondergangen met avonden aan het strand en een mix van rode bladeren die op de grond en plots ook in je haren dwarrelen. How Amber, stop. Het is nog steeds zomer. 


Mijn blinkende ogen voor het herfstgevoel zijn echt totaal niéts tegen mijn bonkende zomerhart. De adrenaline in de zomer, het rusten tijdens de andere seizoenen. Een goede mix van speciale momenten. Maar ieder seizoen heeft zijn moment van rustig ademhalen, zijn moment van leven.
Springen tussen de velden die bedekt staan met bloemen, dansen aan het water, vliegen op het strand, lopen door de duinen. Een avontuur. En dat heb ik graag.
Mijn lijst van augustus is misschien een beetje aan de late kant (het is al 6 september, hoezee, applaus voor warhoofd Amber) maar dat wil totaal niet zeggen dat de lijst niet meer moet komen.
Muziek komt altijd op tijd, nooit te laat. Muziek heb je altijd nodig. Niet te veel en niet te weinig. Gewoon genoeg.

Je kan HIER mijn afspeellijst beluisteren

Hopelijk smaakt de mix aan stijlen je toch een beetje, heb je nu een heel muzikale avond en geniet je van de kleine dingen rondom je – bijvoorbeeld van alle zonnestralen die nu door het raam naar binnen vallen. Daar kan je toch uren naar kijken, niet? Verliefd!
Welke is jouw favoriet uit het lijstje?

Liefs, Amber
SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s