September • mixtape

september mixtape.jpgSeptember was een mooie maand met heerlijke liedjes die door de radio klonk wanneer de zon scheen, maar ook wanneer de regen met bakken uit de hemel viel. Deze maand was een mix van regen en zonneschijn en zo zal mijn afspeellijst ook een mix zijn van vreugde en verdriet. 


September was zo een maand dat ik niet goed wist hoe ik met mezelf moest omgaan. Ofja, dat is misschien een groot woord. Het was gewoon allemaal een beetje zoeken. Maar dat kan natuurlijk ook door de wisselvallige weersomstandigheden. Dat is al iets. Een ander iets is dat ik niet meer zo goed weet -of wist- hoe ik alles in mooie woorden kon omzetten. Mijn inspiratie is nu weer terug en ik ga zorgen voor meer regelmaat én diversiteit in artikels. Het enige wat zowat hetzelfde zal blijven is mijn mixtape. Gewoon omdat ik het echt heel leuk vind om te maken en omdat muziek nu eenmaal een groot deel van mijn leven inneemt en bepaald.
De mixtape van september bevat 10 liedjes. Of liever : 35minuten luisterpleziet. Zet jezelf een lekker theetje of neem een heerlijk warm bad en geniet van enkele klanken wanneer je je ogen sluit. Een perfecte afsluiter (of beginner) van de dag.

Je kan hier de afspeellijst beluisteren.

Het enige wat je moet doen is dus dit bovenstaand afspeellijstje afspelen. Het is echt een leukie! Welk liedje springt er voor jou bovenuit?
Liefs, Amber

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s