Falling for fall

14894374_710987052400157_502035136_o.jpgDromende rode bladeren die donkere dagen verlichten samen met gebreide truien en dikke jassen die de onverdraagbare koude wat draaglijker maken. Een lucht vol met vogels die elders hun geluk gaan zoeken, herten en everzwijnen doorheen de bossen. Een inspirerende wandeling met gevallen bladeren die knisperen onder je warme winterlaarsjes. Dromende dagen in een seizoen dat niets anders kan doen dan je hart verwarmen ondanks de koude die het omvat. Verliefd worden op een seizoen die de zomer een zachte kus gaf en in haar winterslaap joeg. Verliefd op iets wat je koud maakt maar je verwarmt binnenin. 


Verzot op de goudgele kleuren met hier en daar een streepje rood, gecharmeerd door de kastanjes die het tijd vonden om hun volledige gewicht op de grond te laten vallen. Eekhoorntjes die door de boomkruinen razen en zo op zoek gaan naar voedsel.
Hele dagen in pyjama, onder een dekentje met een vuurtje dat je toch maar nog eens extra verwarmt. De herfst is volledig in het land en ik val er met hart en ziel voor.

Jullie weten -of weten niet- dat ik eigenlijk wel heel graag filmpjes maakt, niet zozeer omdat het moet;  eerder omdat het mag. Dan kan ik op mezelf even naar buiten trekken en de natuur zo mooi in me opnemen dat mijn herfstgevoel tijdens het editten alleen maar weer verergerd. Een mooi liedje eronder en het is al weer helemaal goed.
Mijn herfst in herfstbeelden, zalig. Iets waar ik compleet voor val. Iets wat mij weer dat tikkeltje gelukkiger maakt.


Misschien merk je dat dit filmpje inderdaad een redelijke tijd terug is gemaakt. De meeste bomen hebben nu bijna volledig hun bladeren verloren en er blijven enkel nog lege takken over. Maar dat is niet erg, het mooiste moment van de herfst is vastgelegd. Zo een kleine filmpjes als deze zijn altijd heel erg leuk om te maken maar soms zie ik er dan weer het nut niet van in. Achja, het blijft leuk. – neem ook zeker nog eens een kijkje naar mijn herfstvideo van vorig jaar.
Wat vind jij van de herfst?

Liefs, Amber
SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Advertentie

Een gedachte over “Falling for fall

  1. Pingback: Zondagse herfstwandeling | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s