December • mixtape

15776283_745764195589109_1807865612_o.jpg
Een leven zonder muziek lijkt me maar heel erg saai. Ik kan iedere dag wel een nieuw plaatje opzetten, uren luisteren naar Spotify of gewoon zelf uit volle borst meezingen. Muziek blijft wel altijd een stem die iedereen kan begrijpen en die ook iedereen kan raken. Zo een stem in de wereld die voor iedereen hetzelfde wil betekenen, is volgens mij iets heel belangrijk. 


Zoals gewoonlijk heb ik ook deze maand weer een lijstje, eentje met heel veel Birdy (ja, natuurlijk) maar ook eentje met een nieuwe single die ik echt geweldig vind. Het mag dan wel in het Duits gezongen zijn, Wincent Weiss kan er wat van. Een heel aanstekelijk liedje, dat kan ik je verzekeren.

Je kan hier de afspeellijst beluisteren.

Gek dat ik dit lijstje echt een paar maanden niet heb gemaakt. Of jawel, ik heb het wel gemaakt maar nooit een artikeltje over geschreven dus je kan de lijstjes wél vinden op mijn profiel. Het is een beetje zoeken, terug in mijn schrijfmood raken na zo een lange tijd én nog eens al mijn ideeën uitwerken zoals ik het echt wil. Iets niet kunnen bereiken door gebrek aan iets is altijd wel stom. But I’m trying. Voor nu dus even een lijstje met wat muziek, eventjes omdat het kan. En omdat muziek nog steeds een heel groot deel van mijn leven inneemt. Geniet er maar van.

Liefs, Amber
SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s