Mijn zeventiende verjaardag

Precies een jaar geleden zat ik nog met mijn hoofd in de wolken omdat ik ein-de-lijk kon zeggen dat ik zestien was. Ik kon ein-de-lijk zonder liegen door de poortjes op een fuif en ik kon me eindelijk een beetje groot voelen. Vandaag, exact een jaar later, kan ik je eigenlijk vertellen dat dat alles complete onzin is. Als je zestien bent, voel je je misschien groot maar dat is totaal niet zo. En nu, nu zijn het al zeventien kaarsjes op de taart. Klinkt gek. Zeventien is precies zo een nutteloze leeftijd tussen zestien en achttien, het klinkt een beetje als een afdankertje omdat je niet zomaar een jaar kan overslaan. 


Ergens ben ik trots op mezelf dat ik mijn cijfertje 16 nu eens kan veranderen in een 17 in mijn Instagram-biografie. Dat werd hoog tijd. Mijn verjaardag was een heel leuke dag, met heel veel felicitaties en heel erg leuke cadeautjes. Ik ga weer een jaar tegemoet vol leuke momenten, vol vriendschap en vol plezier zoals een zeventien jarig meisje dat zou moeten hebben. En die vriendinnen; die zijn alvast schatjes.

Op zaterdag 28 januari mocht ik bij mij thuis een feestje geven voor m’n vriendinnetjes. Het was heel gezellig met alle hapjes en drankjes. Maar de kers op de taart? Dat was zeker de chocoladefontein. Heerlijk. Ik kreeg heel leuke cadeautjes van zowel mijn vriendinnen als van mijn ouders. Op mijn verjaardag zelf (30 januari) mocht ik ook nog eens kiezen wat we zouden eten, natuurlijk had ik weer zin in sushi. En omdat ik jarig was… valt zoiets niet te weigeren.

Ik ben alvast heel tevreden over mijn zeventien levensjaren en hoop dat de komende jaren ook zo geweldig gaan zijn. Bring it on!

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Liefs, Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s