3 jaar Milesawayfromwonderland

17571737_798121860353342_106663281_o.jpgDe laatste tijd ging het bloggen een beetje in een traag tempo. Er staan nog heel veel artikels die niet echt klaar zijn maar die al zo lang geleden zijn gemaakt (lees: kerstvakantie), dat ik ze niet meer online durf te gooien. Misschien moet ik mijn vlaggetje eens in een andere richting draaien en gewoon hele dagen bloggen om zo -gespreid- mijn artikels te plaatsen en eens te schrijven als het me uitkomt. Misschien moet ik gewoon meer tijd vrijmaken en een beetje ontspannen wanneer ik artikels wil schrijven. Ik kan je wel zeggen dat ik héél veel foto’s en ideeën heb die ik nog lang niet allemaal heb uitgewerkt. Maar goed, dat doet er niet zo heel veel toe. Wat ik wel graag wou zeggen is…

MIJN BLOG BESTAAT DRIE (!!!!!) JAAR

Eigenlijk kan ik zoiets amper geloven maar na één en twee komt natuurlijk drie. Op 29 maart 2014 koos ik ervoor om in het leven van een blogger te stappen. Ik durf te zeggen dat die uitdaging voor een stukje geslagen is maar toch ook veel faalstukjes bevat. Hoe dan ook… I’m still here. Ik weet dat ik niet heel veel schrijf maar voor drukke mensen met drukke agendas in drukke schooldagen, moet er een uitdaging zijn. En de uitdaging die ik weer opnieuw aanga is het bloggen op regelmatige basis. Ik hoop toch op zeker viertal artikels per maand en een hele hoop woordenschat en inspiratie. Gek, al drie jaar bloggen? Neen, het is een levensstijl.
Het zonnetje schijnt vandaag maar ik ben alvast begonnen aan het schrijven van artikels. Stop thinking, start doing. Toch?
*drie kaarsjes uitblazen*

Veel liefs, Amber
SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s