Winter Efteling

Processed with VSCO with hb2 presetDe Efteling blijft altijd mijn hartje stelen, gewoon omdat het er zo gezellig kan zijn. Eigenlijk is het een schande dat ik dit bericht bijna twee maanden later aan het schrijven ben, maar ik heb dan ook heel veel leuke dingen gedaan in februari waardoor de tijd nòg sneller vooruit ging. Maar de Efteling? Die blijft wel altijd een blogpost waard.Wij gingen in Januari op een redelijk zonnige dag, het had wel net een beetje gesneeuwd maar ik was heel erg blij. De Efteling was namelijk een “extraatje” voor mijn verjaardag en natuurlijk weten mijn ouders dat ik dan dolgelukkig kan zijn. Ondanks de koude vond ik het een heel gezellige winterdag.

Processed with VSCO with hb1 preset
img_5975

Processed with VSCO with hb1 presetNaar de Winterefteling gaan was een heel andere beleving dan in de zomer. Alles is koud, de bomen zijn kaal, je hebt heel veel zin in suikerspinnen of in de typische Eftelingsnack maar je vind het ook extra gezellig. Er staan kampvuurtjes, een schaatsbaan, sneeuwmannen, de bomen zijn bezaaid met sneeuw. Eigenlijk is zoiets best wel leuk. Het was ook helemaal niet zo druk en dat is echt wel fijn. Tijdens het aanschuiven bij de Baron, kozen we erna zelfs voor om nog eens een rondje te doen omdat het toch niet zo heel lang duurde. Echt zalig. Ook nu nog vond ik dit wel echt de moeite waard om het te delen omdat ik nu eenmaal een Eftelingkindje ben en er eigenlijk maar al te graag nog eens heen wil. Ja, de Efteling is ergens waar ik heel graag ben. Misschien is dat wel zo omdat ik dan helemaal in de sprookjeswereld beland waar ik altijd graag heb willen zijn. Ook Disneyland staat nog steeds op mijn to do-lijstje. Geniet van deze -ietwat- zonnigere dagen en ik hoor jullie snel weer!

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Veel liefs, Amber

Advertentie

Een gedachte over “Winter Efteling

  1. Pingback: De Efteling • een wereld vol wonderen | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s