Mijn manier van wegdromen

fc39e888467504dfad0c6f9d0936ca3fEn als het dan eens even kan, is het mooi om weg te dromen. Het is dan mooi om je geest eens te verruimen en alle geluiden rondom je naar binnen te zuigen. Je analyseert ze niet, je beoordeelt ze niet, het enige wat je doet is luisteren. Dan hoor je rustgevende melodieën van een piano die je ergens buiten je onderbewustzijn hoort spelen. Je droomt dan weg en je denkt aan hoe alles zou kunnen zijn. Want als het eens even kan, is het mooi om weg te dromen. 

Misschien denk je wel na over een manier om naar een ander leven te gaan, om een andere gedaante te zijn. Een ander soort mens of een dier misschien. Misschien sluit jij je ogen en denk je na over het draaien van de planeten hier rondom jou. Het kan ook zijn dat je even helemaal niets denkt en dat je blij bent dat je dromerige hoofd even stil staat. Je voelt jezelf misschien doorheen een veld lopen of over het strand. Misschien sta je op e en surfplank of kijk je naar de ondergaande zon. Misschien ben je net als mij en kijk je ook tussendoor eens naar helderblauwe zeeën en schildpadden die zachtjes door het water glijden. Of misschien kijk je naar die perfecte bikini-meisjes met hun perfecte kleur bruin en denk je ‘dat wil ik ook’.
Ik heb het over Pinterest, uiteraard. Een plek waardoor ik wegdroom is dit zeker. Het doet me denken aan hoe enorm veel ik nog moet ontdekken in deze grote wereld, hoe klein ik ben en hoeveel dingen er nog miljoenen keren groter zijn. Voor nu is dat even heel erg zomers getint maar na een tijd zal ook de zomer weer voorbijgaan.

Alle plaatjes zijn van Pinterest. Ik denk dat ik nog even wat verder ga dromen. Als je kan dromen, kan je ook beter nadenken. I’ll go for it.
Heel veel liefs, Amber
SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s