Mijn bucketlist • van cliffdiving tot diepzeeduiken

20272895_868729159959278_1462900973_oIedereen heeft wel zo een lijstje in zijn hoofd van dingen die je echt gedaan moet hebben voordat je van deze aardbol verdwijnt. Ik denk dat er bij veel mensen dingen opstaan zoals de wereld rondreizen, met dolfijnen zwemmen, uit een vliegtuig springen of op kamelen rijden. Zo van die gekke maar best wel haalbare dingen. Het enige wat je ervoor moet doen is het daadwerkelijk doen. Spaar je centjes, geef ze dan uit aan een leuk reisje en zorg dat je iets van je bucketlist kan afstrepen. Het leven is te kort om alleen maar te dromen. Eigenlijk heb ik nog niet echt een volwaardige bucketlist in mijn hoofd nu ik hier zit te schrijven maar ik ben er zeker van dat ik met zoveel dingen in mijn hoofd kom te zitten dat mijn lijstje snel vol zal staan. Hier gaan we dan: mijn 30 dingen die op mijn bucketlist staan.

 1. cliff diving
 2. een luchtballonvaart maken
 3. dobberen in een bootje op de zee, ver weg van de wereld
 4. rondtrekken in Thailand
 5. op roadtrip gaan zonder vooruit gepland te hebben waar je naartoe reist of waar je slaapt.
 6. diepzeeduiken
 7. met iemand schattige foto’s maken in een PhotoBooth in Berlijn of Amsterdam
 8. de wereld rondreizen
 9. op een kameel rijden
 10. het noorderlicht zien
 11. de Hobbit huisjes in Nieuw-Zeeland bekijken
 12. met dolfijnen zwemmen
 13. Auschwitz bezoeken
 14. een nacht in een iglo slapen
 15. skinny dipping
 16. zwemmen met een zeemeerminnenstaart
 17. onder de sterren slapen (in openlucht)
 18. kussen onder de Eiffeltoren
 19. een foto maken bij het Hollywood teken
 20. een hondenslee/Huskytocht maken in het Noorden
 21. onder een waterval staan
 22. op een natuurlijk bevroren meer schaatsen
 23. geld verdienen met freelancen
 24. naar de kermis gaan met je liefje en in het reuzenrad rijden
 25. mijn eigen kledinglijn of stationery ontwerpen
 26. vrijwilligerswerk doen in Afrika
 27. een boek schrijven en uitbrengen
 28. leren surfen
 29. een ballonnen-boodschap met de wind laten wegvaren
 30. paardrijden op het strand bij zonsondergang

Misschien lukt het me om dit ooit eens te bereiken, misschien ook niet. Maar zoals ik al zei: het leven is te kort om alleen maar te dromen. En ik ben vanaf vandaag bereid om voluit voor mijn dromen te gaan. Volgend jaar word ik 18 en het is stilaan tijd dat ik van mijn zorgeloos leventje begin te genieten. Dit was het voor vandaag, I’m out want het is veel te warm achter de computer.

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Veel liefs, Amber

Een gedachte over “Mijn bucketlist • van cliffdiving tot diepzeeduiken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s