Hair inspiration • by Nore

Processed with VSCO with hb1 presetWe fietsten als natte katjes doorheen de bos, vliegensvlug op zoek naar een stukje afdak waar we konden schuilen voor de stortbuien. Het was dus echt een slecht idee om buiten foto’s te gaan maken, oeps. Maar niets is leuker dan je binnen een beetje bezig te houden met échte meisjesdingen. Ik voelde me net op zo een sleep-over uit een Amerikaanse film. Maar het is nu eenmaal zo; wat moet je anders binnen doen wanneer het slecht weer is? Een film kijken is ook iets wat we gedaan hebben dus het was echt een zalige avond. De dag nadien moest ik gaan werken en aangezien ze vragen om haren bij elkaar te doen probeerden wij enkele bijzondere up-do’s uit. Ik kan natuurlijk echt helemaal niets met mijn haar, enkel speldjes steken en een normale vlecht maken. Nore daarentegen kan je binnen twee minuten een ingevlochten vlecht voorschotelen en het is dan ook nog eens helemaal fatsoenlijk. Gek eigenlijk dat sommige mensen daar zo behendig in zijn.

Ik dus niet, maar dat maakt niets uit want Nore deed dat met plezier in mijn haar – denk ik. Dit is alles wat we probeerden — ofja hetgeen wat er heel fatsoenlijk uit zag. We hebben eerst een half uurtje zitten pinnen op zoek naar leuke kapsels en uiteindelijk kwamen deze tutorials eruit. Ik vind ze allemaal heel erg mooi en goed gelukt, jammer dat ik het niet zelf kan maken. Er is dus maar één oplossing: steeds naar Nore gaan als mijn haren mooi opgestoken moeten worden. Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Het fotootje met de schuine ingevlochten vlecht die daarna opgedraaid wordt in een knotje, heb ik uiteindelijk ook naar mijn werk gedragen. Het bleef heel goed zitten en ik vond het eigenlijk een beetje zonde om dit ’s avonds uit mijn haar te halen. Jammer maar helaas.
Welke vind jij de leukste?

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Veel  liefs, Amber

Advertentie

7 gedachtes over “Hair inspiration • by Nore

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s