Een dagje naar de ZOO van Antwerpen

20495785_872341249598069_1244715396_oUitstapjes met vriendinnen vind ik altijd heel erg fijn. Gewoon een beetje gezellig rondwandelen en een babbeltje doen, veel lachen en heel veel eten. Het is niet persé de uitstap die we maken maar eerder het gezellig bij elkaar zijn. Ja, zeker in vakantietijden mis ik mijn meiden toch wel eens. Dan ben ik heel erg blij dat we eens iets kunnen doen – ondanks dat het og niet eens de helft van de groep is. Wij zijn met elf, oeps. 


Dat gezegd zijnde, het was een heel fijne dag. Romy (het meisje met de streepjesblouse) kreeg dit als cadeau voor haar verjaardag omdat ze zot is van dieren. Dubbel zoveel fun. We keken naar de zeehondenshow en slenterden doorheen het park. Mijn favoriete dierentuindieren zijn de pinguïns, olifanten en giraffen – en ook de dolfijnen als ze deze hebben. Het was zeker een geslaagde dag en ik ben blij dat ik zoiets alweer van mijn to-do lijstje kan afstrepen.
Verder heb ik ook nog een sfeerfilmpje gemaakt, eerder een aftermovie. Maar geen stemmetjes want dat is awkward haha. Je kan ‘m onderaan bekijken.

20495838_872341449598049_720529978_oJa, diertjes zijn heel erg fijn en van al die oude omaatjes en opaatjes die op stap zijn met hun kleinkinderen word je redelijk gelukkig – behalve als de kindjes schreeuwen. Help. Een typical uitstapje met de grootouders, wow dat is ook al een hele tijd geleden.
Ben jij al eens in de Zoo van Antwerpen geweest?

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Liefs, Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s