Send me back to the seaside

Processed with VSCO with hb1 presetAls het mooi weer is, zit er natuurlijk niets anders op dan eens alle gedachten te laten varen dichtbij het water. Zoiets kan heel erg zalig zijn. Send me back to the seaside, alsjeblieft, dat zou ik echt wel aangenaam vinden… 


Wij gaan altijd naar zee in Zeeland, op het strand De Banjaard. Het is er rustig, een mooie omgeving en het is minder druk om er met de auto heen te rijden – en zelfs dichterbij dan de Belgische kust say what?!?. Geen extra reden meer nodig om op daguitstapje te gaan dus. De zon zat mee, de zee zat mij en al onze humeurtjes zaten ook goed mee. We besloten om er een leuke en gezellige namiddag van te maken. En zo geschiedde… IMG_9825

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb1 preset’s Avonds gingen we nog gezellig ronddwalen in het stadje Domburg, we aten mosseltjes (echt hele kleintjes, wat wel jammer was) en daarna reden we nog even langs het water naar huis. Ik vond het alleszins een heel gezellige dag, die eigenlijk wel wat langer mocht duren. Hoewel het redelijk koud was op het strand, had ik daar best nog wel even kunnen zitten. Niet in het water natuurlijk want dat was echt IJSkoud. (No offence maar broertje gij zijt echt gek dat gij daarin zijt gegaan haha). Mama en Arne, please let us do this again 🙂

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Zalig genieten, dat is de zomer. Ga jij graag naar het strand?
Liefs, Amber

Advertentie

Een gedachte over “Send me back to the seaside

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s