It’s so fluffy I’m gonna die

Het omarmen van de koude, het vallen van de bladeren, de zon die vroegtijdig zijn ogen sluit. Dicht tegen elkaar, de warmte opzoeken die de zon in de vorm van een kille leegte heeft achtergelaten. De warmte opzoeken die je zo hard mist maar die je nergens vinden kan. Het was een beetje koud in mijn hart…

Nee hoor, mopje. Mijn hart zit vol met warmte, vol met kleine glinsters en lachjes. Maar het feit dat deze jas mijn leven nog wel wat beter heeft gemaakt, daar kan ik niet over grappen. Het voelt alsof er een dikke bruine teddybeer in mijn leven is gekomen die mij maar niet kan loslaten. De zaligheid zelve. De hele dag een knuffelbeer om je heen. Wauw.

Furry coat • pull&bear

Ik geniet ten volle van de koude dagen, daarstraks vielen de eerste sneeuwvlokjes zelfs naar beneden. I LOVE IT! In de kerstvakantie vertrek ik bovendien naar China, dus daar kan je ook héél veel foto’s van verwachten. Ik ben volledig klaar voor dat avontuur en kijk er dan ook echt wel naar uit. Dit was het weer eventjes voor nu, terug mijn focus leggen op het studeren en tot snel.

SSFS_Clip_Art_Pack_Laurels_Free (12)

Liefs, Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s