Italia 2018 • SFC

Het laatste jaar van de middelbare school, een jaar waar je heel je schoolcarrière met fonkelende ogen naar uitkijkt. En eindelijk, eindelijk mag ik ook al die leuke dingen beleven. Italiëreis is daar eentje van. Gewoon een zalige herinnering, iets wat je nooit meer zal vergeten. Dit was echt gewoon wonderbaarlijk.

Beelden zeggen natuurlijk veel meer dan woorden, vandaar dat ik maar meteen met de deur in huis val en de aftermovie deel. Italië was een heel mooie reis, een reis die ik zeker niet wil vergeten.

In mijn aftermovie neem ik jullie mee naar Italië, met al het eten included. Natuurlijk heb ik niet alleen filmpjes gemaakt, mijn camera had ik ook de hele dag rond mijn nek hangen. Vandaar nog enkele sfeerbeeldjes onderaan in dit artikeltje.

Maar voor nu… la bella Italia…

Italië is zo een mooi land, zo eerlijk, zo groot, met zoveel mooie natuur. Ik ben vastberaden om er ooit nog eens een bezoekje te brengen. Niet alleen om de herinneringen terug voor de geest te halen, ook om al dat moois nog eens te kunnen bewonderen. Er hangt daar een heel ander sfeertje en ik vind het eigenlijk best wel leuk.

X Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s