Ik won Hasselt Gewijs dé Blog Battle 2019 (!!!)

Op 17 december was het zover. De uitreiking! ’s Avonds zou er een winnaar gekozen worden door de jury. Deze winnaar zou een jaar lang Hasselt online op de kaart mogen zetten. Met maandelijks €200 shoptegoed, een ballonvaart en masterclasses rond marketing op de PXL zou deze rol een beetje vergemakkelijkt worden. Onze editorials stonden op Facebook en diegene met de meeste likes zou de publieksprijs kunnen bemachtigen. Mijn editorial stond op de 2de plaats, dus had ik drie verschillende scenario’s in mijn hoofd. Winnen, publieksprijs winnen, of naar huis gaan met mooie herinneringen. Wat het is geworden kan je al wel raden ;)…

Rond 18u werden wij uitgenodigd in de Sky Bar van het Radisson Blue Hotel in Hasselt voor een hapje en een drankje – en uiteraard voor de uitreiking. Zenuwachtig? Nah, gewoon héél erg nieuwsgierig over wie er nu eigenlijk zou winnen. Alle kandidaten waren super creatief, anders en iedereen had zo zijn eigen stijl om iets op beeld vast te leggen. Voor mij was het dan ook een raadsel wie de jury zou kiezen omdat wij ook niet echt wisten wat ze als stad precies zochten.

Na nog enkele korte individuele interviews met de kandidaten – ik moest als eerste, help – kwamen er ook nog wat speeches van Gina (onze rots in de branding, Sessibon’s eventmanager waar we al onze vragen aan mochten stellen), Christiaan (centrummanager stad Hasselt) en Noël (eigenaar Sessibon). Om dan te eindigen met Rik Dehollogne, schepen van centrummanagement, die de winnaar zou aankondigen.

Mijn idee dat ik wel eens kans zou maken om te winnen, begon al snel te verwateren omdat Rik mij tijdens de aankondiging geen seconde aankeek haha. Maar nu bleek toch dat het misschien toeval was, of dat ik me teveel aan het inprenten was dat ik geen schijn van kans maakte naast de andere kandidaten. En toen kwam het… “Amber Jans”.

Whaaatttt! Ik kan het zelf haast niet geloven! Ik won Hasselt Gewijs de Blog Battle 2019! Wauw. Ik kan mezelf dan ook een jaar lang “online ambassadeur van Stad Hasselt” noemen. Zot! Met nog wat ongeloof kreeg ik de prijs in handen, werd ik meteen geïnterviewd voor HLN Hasselt (klik hier voor het artikel), wou iedereen met mij op de foto en werd er nog een laatste shot gemaakt voor de aftermovie.

En toen ik mijn overwinning eindelijk op Facebook en Instagram kon plaatsen, werden mijn socials overspoeld met felicitaties! Ik begon meer en meer te beseffen dat er nu toch een grote verantwoordelijkheid op mijn schouders kwam te liggen. Ik moet Hasselt mooi op de kaart zetten, no matter what. Of ik twijfel aan mezelf? Nee hoor, ik ben er zeker van dat dit me wel zal lukken. Mijn hart voor Hasselt én sociale media is groot. En dit is sowieso al een droom die uitkomt. Ik ben dan ook héél benieuwd wat 2020 me gaat brengen. Zo zie je maar: take every chance, drop every fear. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een nieuw avontuur, een nieuwe deur die opengaat en je weer een stapje verder helpt richting zelfontplooiing. Zo droom ik al enkele jaren van een ballonvaart en heb ik deze nu gekregen, mis ik in mijn studie Rechten soms wel eens dat creatieve en kan ik dat nu uitten via deze weg. Dus als er iets is wat ik je kan vertellen dan is het wel dat je nooit mag stoppen met dromen.

See you in 2020, Hasselt!

xoxo Amber

Advertentie

Een gedachte over “Ik won Hasselt Gewijs dé Blog Battle 2019 (!!!)

  1. Pingback: Exciting news // Blog Battle HasseltGewijs 2019 | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s