Whoehoew 20 op 30/01/2020 🎉

30/01/2000. Zo een twintig jaar geleden kwam ik op de aardbol terecht. Gek hoe snel de tijd voorbij vliegt, ik voel me nog steeds achttien en soms zelfs nog wat jonger. Maar: je bent zo oud als je je voelt zeker?😉 Ben jij benieuwd hoe ik mijn verjaardag dit jaar vierde? Lees dan vooral verder…

Helaas valt mijn verjaardag middenin de examenperiode en hebben wij dus pas vakantie vanaf 31 januari. Maar dat is helemaal zo erg nog niet. Op mijn verjaardag zelf moest ik nog een examen maken, dus ‘s avonds hielden we het klein maar fijn. Bij ons thuis is het traditie dat de jarige mag kiezen wat we eten, ik vraag al enkele jaren naar Lasaaaagnaaa! Echt mijn favorietje. Allez, de lasagna die ons mama maakt toch he 😌. Na het eten terug wat studeren om dan als pauze van een lekkere soezenboelekestaart – croquembouche – te smullen. Een geslaagde verjaardag, wat het eten betreft.

Op vrijdag 31 januari had ik dus mijn allerlaatste examen en kon ook voor mij eindelijk de lesvrije week beginnen. Na het examen ging ik met mijn vrienden wat genieten van een heerlijk hapje en drankje in El Sueño om daarna doodop in de zetel te belanden. Lekker pyjamaatje aan, en eindelijk eens alle stress laten wegvallen. Dat deed eens deugd. Want door het 10-wekensysteem van UHasselt, sta je eigenlijk bijna constant onder de stress. De druk om te presteren, althans ik toch, en dat is soms wel too much. Je kan dus zeggen dat ik echt enorm heb uitgekeken naar de vakantie.

Op zaterdag kwam mijn opa gezellig langst voor een dinertje. Mijn mama is echt een heldin in koken en maakt er altijd wel weer iets lekkers van. Van de hapjes tot het dessert. Het was helemaal af.

‘s Zondags gingen we nog naar bomma en bompie om een lekker stukje taart te eten. Bompie is al wat ouder en kan de trappen van ons appartement niet meer goed op, dus besloten we het feest dan maar naar hem te brengen. Kaasplankje en taart. Meer moet dat niet zijn!

Je kan dus wel zeggen dat ik nooit neen zeg tegen een lekker etentje. Of een lekker dessertje 😉. Het was ook echt een goede manier om mijn lesvrije week te beginnen. Eventjes zen en dichtbij mensen die ik graag zie zijn. En dat voor mijn verjaardag… 2020 I’m ready for you.

X Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s