Cityguide • Hasselt

Hasselt straalt, dus jij mag dat ook. Maar wat nu vooral heel erg belangrijk is: stay safe & stay home. Vandaag dan ook geen artikel met mijn belevenissen in een leuk eettentje of tijdens een leuke uitstapje in Hasselt (hallo Japanse Tuin!), maar wel een artikel dat ervoor zorgt dat je in de nabije toekomst zeker nog nieuwe dingen zal ontdekken in de stad.

Mij leek het dan ook de ideale moment om eens een oplijsting te maken van leuke plekken, inclusief een hele hoop van mijn favorietjes. Geen lijst om nú te bezoeken, maar wel een lijst die je zal helpen om alvast plannen voor de toekomst te maken. Wat kies jij? Italiaans bij Osteria Moretti? Shakshuka bij Maison Dix? Vegan bij Lento? Je helemaal vol eten bij Wok Dynasty? Of ga jij eerst langs de winkels struinen in de stad om daarna een koffietje aan het water te drinken in het nieuwe Quartier Bleu (I’m so excited for this!🙌🏻)?

HOTSPOTS HASSELT VOORJAAR 2020

Voila. Je weet wat je te doen staat he. Nu, binnen blijven, en wanneer alles voorbij is dit lijstje mooi afwerken. Sounds like a plan, al zeg ik het zelf 😉.

Stay safe 🤍
Veel liefs, Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s