5x dinner@home door Hasseltse Horeca

Helaas is het ook voor de Hasseltse Handelaren een wilde rollercoaster in deze tijden. Vandaar dat ik hen graag een hart onder de riem wil steken. Of mezelf 😉… want ook ik begin de gezellige etentjes in onze mooie stad te missen. Gelukkig zitten ze daar in Hasselt niet stil en bedenken ze tal van creatieve oplossingen zodat je er toch nog van kan genieten bij je eigen thuis. Ideaal om al dat lekkers niet te moeten missen én om eens een gezellig onderonsje te hebben met je gezin, een kaarsje én misschien wel in je meest fancy outfit. Omdat het dan nog eens kan en je die jogging nu echt wel beu bent, toch?😉

Mijn top 5 home-dinners door Hasseltse Horeca:

1 – Cocktails en aperitiefjes door El Sueño

Je kan bij El Sueño terecht voor een levering van verschillende cocktails, mocktails en hun nachos. Bestellen doe je door een berichtje te sturen via Facebook of Whatsapp en dan kan je het laten leveren of afhalen op woensdag en zaterdag van 13-17u.

2 – Pasta door Pocomatto

Zin in la bella Italia? Look no further! Pasta a volanté bij Pocomatto. Afhalen kan op vrijdag of zaterdag van 17-20u. Voor de complete menu neem je best een kijkje op hun website.

3 – Een lockbox door Rosch

Als je het mij vraagt is dit een ideale oplossing. Een box gevuld met lekkere gerechtjes die je thuis in een handomdraai kan serveren. De lockbox is gevuld met hapjes en één drankje naar keuze en dit voor €24pp. Je bestelling geef je minstens 2 dagen op voorhand door via info@rosch.be en dan kan je het afhalen op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag tussen 16u en 18u.

4 – Afhaal bij Osteria Moretti

Iedere maandag en woensdag kan je genieten van een stukje Italië. De menu varieert per dag dus je eet wat de pot schaft. Bestellen doe je via sms of whatsapp op het nummer 0470 42 97 70. Je checkt best even hun socials voor de huidige lekkernijen.

5 – Taratata foodbag

Yupla, ook Taratata zorgt voor een 4 gangenmenu dat je thuis zelf makkelijk kan serveren. Je vind de menu terug op de website, aan €50 pp. Bestellen kan telefonisch of via mail tot en met de donderdag voor je fancy weekenddiner. Je kan het afhalen van 17-18u op vrijdag en zaterdag. Of doe eens zot en laat het gewoon tot bij je thuis brengen.

Het is belangrijk om nu op zoek te gaan naar kleine gelukjes. En dat kan je dan ook doen door deze Hasseltse Handelaren te steunen. Een mooiere combinatie kan bijna niet. Eet smakelijk!

Ben/ken jij een handelaar die graag eens een plekje op mijn blog, Instagram of Facebookpagina wil krijgen? Stuur me gerust een berichtje en we bekijken samen welke creatieve oplossingen we kunnen uitwerken. I’m looking forward to work with you! We all stand together. Stay strong 🧡.

Veel liefs,
Amber

Advertentie

Een gedachte over “5x dinner@home door Hasseltse Horeca

  1. Pingback: #myhasseltmoment • Hasselt | milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s