#myhasseltmoment • Hasselt

Als wij niet naar Hasselt kunnen, dan brengen we Hasselt toch gewoon tot bij ons? Dat hebben de Hasseltse handelaren natuurlijk goed begrepen want iedereen is in actie geschoten om de mensen toch hun klein beetje geluk (food + shopping yay🥳) te gunnen. Het is onmogelijk om me hier iedere dag vol te proppen zodat ik jullie van heerlijke content kan voorzien, maar voor één keertje kan dat echt wel geen kwaad. Benieuwd naar een nieuw lijstje met plekken waar je allemaal kan afhalen?

Zelf woon ik in Beringen en ik ben niet 100% zeker dat ik voor afhaal naar Hasselt mag rijden. Dus: tijd om de afhaalmogelijkheden bij RAUW eens uit te testen. RAUW is een bbq-restaurant waar alle soorten vlees (en ook wel vis of schaal- en schelpdieren) heerlijk bereid worden. Natuurlijk is het niet toevallig dat ik hun in deze post over Hasselt benoem. Hun eerste vestiging ligt in Heusden-Zolder, maar ze staan te popelen om hun vestiging op Quartier Bleu te kunnen openen. Daar gaan ze van start met de naam Blend, maar blijven ze nog steeds die heerlijke streetfood gerechten serveren.

Je ziet op de foto een All American burger, een Beefylicious burger en een Fries & Twist Amsterdam Alley. Die laatste was voor mij en hallo wat was dat lekker!🤤 Zeker een aanrader om eens te proberen én absoluut een must do wanneer ze openen op Quartier Bleu.

Waar kan ik nog afhalen in Hasselt?

Als je écht alle plekken wil weten, dan kan je een lange lijst bekijken op www.shopinhasselt.be, hier vind je zowel de horeca als de kleding- en schoenenwinkels op terug waar je kan bestellen. Wil je up-to-date blijven van de nieuwtjes in de horeca, dan kan je lid worden van de Facebookgroep 3500 Horeca News & Events zodat je geen enkele update mist over zaken die eventueel terug opstarten en dus ook voor take-away opties kiezen.

Maar ik geef je hierbij alvast nog een klein lijstje met enkele zaakjes die al zeker voor een heerlijke dinner@home kunnen zorgen:

 • Aperi Vino
 • de Goei Goesting
 • Buon’eatalia
 • Bellagio
 • Chinous
 • Juan Luis
 • Mosquito da Beira Baixa
 • Arlecchino
 • Il Colloseo
 • Ibiza Bouff
 • Pizzeria That’s Amore
 • BARDOT
 • Dito

Wat doe ik wanneer ik mijn bestelling ontvang?

Dat is heel simpel: genieten! Het is de moment om Hasselt eens binnenshuis te halen en dat te delen met anderen. Dus maak een leuke foto, deel deze op Instagram of Facebook, tag de handelaar bij wie je besteld hebt en zet er even de hashtag #myhasseltmoment bij zodat ik ook kan meegenieten van al dat lekkers. Zo zetten we samen Hasselt nog eens éxtra in de kijker. Het is niet voor niets zo een gezellige stad. Let’s go viral 😉.

Waar ga jij als eerste iets bestellen?

Liefs,
Amber

Advertentie

Een gedachte over “#myhasseltmoment • Hasselt

 1. Pingback: Quartier Bleu • Hasselt – milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s