Instafari • Hasselt

Instagram. Picture perfect. Ontdekking. Hasselt. Klinkt dat op dit moment als muziek in je oren? Heb jij nood aan een klein avontuur in eigen stad? Dan is dit artikel zeker iets voor jou. Zelf ga ik regelmatig eens op zoek naar leuke instaworthy plekjes in en rond Hasselt. Maar nu was het eens anders; de stad bracht deze plekjes naar mij. Plekken met veel kleur, leuke designs en dus ook kleurrijke en opvallende foto’s (tip: deze doen het altijd goed op Instagram omdat het je aandacht trekt).

In de Hasseltse binnenstad vind je van 1 juli tot 30 september 2020 een Instaroute terug. Je komt op verschillende locaties doorheen de stad visuals, stickers en designs tegen. Dat gaat van een ‘Hasselt geeft je vleugels’-muur tot een ‘Just Married’ teken. Heel mooi om de kleur in de straten te zien.

Ik wil natuurlijk niet alle muren verklappen omdat het nog steeds leuker is om zelf eens op ontdekking te gaan, vandaar dat ik hieronder twee voorbeeldjes gegeven heb. De vleugels vind je terug in de Twee Torenwijk en voor het ‘Made in Hasselt’ teken moet je eventjes door de Aldestraat wandelen.

Naast iedere wall hangt de route helemaal voor je uitgestippeld. Geen zin om te shoppen? Dan kan je perfect deze leuke wandeling doen! Voor het gemak heb ik even een foto van de route gemaakt en deel ik ze graag met jullie. Zo kan je meteen kiezen waar je begint en waar je eindigt.

Instaroute • map

Deel je foto op Instagram met de hashtags #zomerinhasselt en #instafarihasselt en misschien ben jij wel de gelukkige winnaar van een Hasseltbon ter waarde van €50! Ik kijk er naar uit om jullie creaties te zien, want ook ik kijk regelmatig eens terug naar deze hashtags.

*Mijn foto’s zijn nog gemaakt vóór de verplichting tot het dragen van mondmaskers in de binnenstad. Ga er dus niet op uit zonder eentje op te zetten. Stay safe.

Veel liefs,
Amber

Advertentie

Een gedachte over “Instafari • Hasselt

  1. Pingback: Hoe ook jij Hasselt kan ontdekken in 2021 – milesawayfromwonderland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s