Hotspots on IG reels • Hasselt

Deze maand besloot ik om het eens over een andere boeg te gooien wat betreft mijn promotie voor de Stad. Er borrelde al een tijdje een nieuw idee. Ik wou méér video gebruiken en dus ook méér beleving tonen. Dankzij de nieuwe functie ‘reels’ op Instagram kan je nu korte en hele leuke filmpjes posten, afzonderlijk van je Feed. Het lijkt een beetje op TikTok en wordt dus ook door heel veel mensen intensief gebruikt. Voor mij was dit dan ook het moment om mijn idee uit te proberen. En zo geschiedde… mijn nieuwe feature: Hotspots in Hasselt. Bijna van elk zaakje waar ik vanaf nu binnen ga, kan je een korte reels video verwachten.

De bedoeling is om een korte sfeerimpressie te geven van de zaak, terwijl je luistert naar een leuk deuntje. Op die manier begint het misschien ook bij jou te kriebelen om op zoek te gaan naar deze leuke hotspots. Soms moet je helemaal niet ver kijken om ergens leuk te belanden.

Benieuwd naar mijn eerste drie reels van La Bottega, Coffee Cafe en Maison Blanche? Klik dan even door naar mijn Instagram @amberjansxx of druk hieronder op play.

Coffee Cafe Hasselt – Badderijstraat

La Bottega – Paardsdemerstraat

Maison Blanche – Maastrichterstraat

Tot mijn verbazing deden mijn eerste reels het al best goed. Het filmpje dat ik van Coffee Cafe heb gemaakt is al meer dan 1000 keer bekeken. Is het dan toch echt zo dat je alle mogelijkheden op Instagram moet gebruiken om meer mensen naar je profiel te lokken? Who knows ;).

Als je steeds up-to-date wil blijven dan raad ik je wel aan om mijn Instagram te volgen. Daar post ik meerdere keren per maand wel een leuke foto of story op.

Weet jij nog een leuke hotspot in Hasselt? Misschien eentje met een bijzonder interieur? Let me know!

Groetjes,
Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s