Take a walk… • Hasselt

… on the safe side!😷 Door de strengere maatregelen is het natuurlijk moeilijker om nog wat leuke dingen te doen. Maar moeilijk gaat ook en als het nodig is, is het nodig. We moeten samen sterk staan. 💪🏻

Eind vorige week bracht ik nog snel een bezoekje aan de Japanse Tuin voordat deze weer in winterslaap gaat vanaf 31 oktober. De herfst is mijn favoriete seizoen. Knisperende bladeren, kaarsjes aandoen, dikke en zachte truien, collekes en warme kleuren. En don’t forget the pumpkin, I loooove pumpkin. 🎃 Het deed deugd om nog eens buiten te komen, want de laatste dagen zit ik ook weer in studeermodus voor de examens van eind november. De natuur heeft altijd zo rustgevende werking en dat is altijd mooi meegenomen op drukke momenten in je leven.

Een ‘nieuwe’ lockdown heeft ons Belgenlandje weer bereikt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je helemaal niets meer kan doen in het mooie Hasselt. Bovendien zorgt dit ervoor dat je een beetje aan je “self-care” kan werken. Heb je daar wat inspiratie voor nodig? Let’s go:

1. De natuur kan deugd doen. Wat dacht je van een korte wandeling op domein Kiewit? Of rond de Abdij van Herkenrode? Misschien is het wandelgebied de Wijers ook iets voor jou. Het openluchtmuseum Bokrijk, grenzend aan Hasselt, mag zijn deuren ook nog openhouden. Deze keer niet als museum maar als wandelpark. Ideaal om de beentjes te strekken.

2. Eerder iemand die gelukkig wordt van een lekker hapje eten? Droevig dat je niet meer op restaurant kan? No more! Dankzij een initiatief van het Centrummanagement heb je daarbij ook geen keuzestress meer. Gewoon even draaien aan het rad op Wat Eten We Vandaag ét voila. Aan tafel!🍴🍷

3. Thuis mag je er ook nog mooi uitzien… Tijd om online te shoppen. Wat dacht je van Copines, PiuPiu, Hotspot of Les Soeurs?🛍 Zelf ben ik iemand die wel een leuke trui aandoet maar meestal toch in jogging in de Google Meet zit. Het moet toch een beetje comfy blijven. Of juist niet, jezelf klaarmaken en iets aan doen waar je je goed in voelt kan ervoor zorgen dat je helemaal in de work-modus gaat. Het hangt dus helemaal van jou af.

4. Get creative! Knutselen, schilderen, je verdiepen in het maken van mooie foto’s of starten aan je e-book. Dat kan alleen maar leuk zijn. 👩🏼‍🎨

Tot snel! En be safe! #samentegencorona 😷

Liefs, Amber

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s