Over mij

Hi! Ik ben Amber Jans, een 21-jarige dromer die met veel plezier door het leven gaat. Op dit moment studeer ik Rechten aan de Universiteit van Hasselt en ben ik actief in de studentenvereniging ELSA. Het studentenleven bevalt me dus wel. In mijn vrije tijd kan je me vaak in Hasselt terugvinden. In 2019 won ik de BlogBattle en hierdoor mocht ik mij van januari 2020 tot maart 2021 Online Ambassador van de Stad Hasselt noemen. Het was mijn taak om Hasselt in de kijker te zetten. Gelukkig doe ik dat graag en kan ik veel plezier en voldoening halen uit het plaatsen van leuke content.

Ik blog reeds sinds 2014 maar de liefde voor bloggen is er nog steeds. Ook mijn liefde voor fotografie blijft maar groeien. Mijn Instagram is mijn kleine happy place waar ik je meeneem op reis. Ik leg graag momenten vast, om me het later terug levendig te kunnen herinneren. Een foto-freak kan je me stiekem wel noemen, want ik zal van alles een fotootje trekken en mijn camerarol staat er vol mee.

Every picture tells a story…

Geef me een cappuccino en een stukje taart en ik ben heel de dag tevreden. Ook voor een lekker etentje mag je me altijd uitnodigen. Ik word ook heel erg gelukkig van een dagje Efteling. Als klein meisje was dit reeds mijn favoriete uitstap en dat is het nog steeds. Op Instagram vind je heel wat foto’s terug onder #eftelingkindje.

Mijn levensmotto is ‘take every chance, drop every fear‘ want je moet nu eenmaal je kansen grijpen om je dromen waar te maken.

Durf te dromen.

Veel liefs, Amber

2 gedachten over “Over mij

  1. Je hebt echt een hele lieve blog!

    1. Dankjewel! Dat doet me deugd hihi ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close