Over mij

Hallo iedereen! Ik ben Amber, het meisje achter deze feeërieke blog. Ik geniet ondertussen al 17 jaar van het leventje in het kleine België. Iedere dag probeer ik te leven met een vleugje geluk. Want wat bereik je als je niet gelukkig kan zijn? Op mijn blog deel ik graag mijn kleine, maar gelukzalige momentjes. Je kan mijn blog een beetje beschouwen als een persoonlijk dagboekje met enkele diepzinnige maar ook veel vrolijke artikels. Mijn blog is een weerspiegeling van mezelf, ik laat mijn innerlijk via deze weg een beetje aan jullie zien. Maar eigenlijk schrijf ik gewoon dingen op die ik heel erg leuk vind (zodat jullie ze misschien ook leuk gaan vinden).

Waar ik me vooral mee bezig houd? Muziek, thee drinken, foto’s maken en zingen. Ik ben zo een theeleut die iedere dag wel een theetje kan drinken, zingen doe ik de hele dag door en mijn instrumenten bespeel ik met veel liefde (ik speel viool, piano en gitaar). Ik zal al maar toegeven dat ik bijna nooit stil zit omdat ik alles helemaal perfect wil hebben. Perfectionistisch ben ik zeker, ik zal nooit onmiddellijk tevreden zijn met dingen die ik doe als ik er geen feedback op krijg.
In de echte wereld ben ik een verlegen meisje dat het allerliefst niet te veel wilt opvallen tussen de grote mensenmassa’s, op mijn blog wil ik me dan ook evolueren tot een meid die uit die massa durft te komen en zichzelf durft te zijn.
Ik geniet graag zo veel mogelijk van het luizenleventje op deze wereldbol. Als je altijd omlaag blijft kijken, zal je de zon nooit zien. Mijn levensmotto is onder andere Carpe Diem. Pluk de dag en dat zou je eigenlijk iedere dag moeten doen, want gelukkig zijn is een heel belangrijk onderdeel om je ‘echt’ te voelen.

Ik hoop dat ik een vleugje vrolijkheid en liefde aan je dag kan toevoegen, dat je warm wordt vanbinnen en met een glimlach mijn blogjes leest.

Veel liefs, Amber


2 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s