Over mij

Hi! Ik ben Amber Jans, een 22-jarige student met de droom om ooit de wereld rond te reizen. Op dit moment studeer ik Rechten aan de Universiteit van Hasselt en in mijn vrije tijd ga ik het liefst op avontuur.

Je kan me de laatste jaren ook vaak in Hasselt terugvinden. In 2019 won ik de BlogBattle en hierdoor mocht ik mij van januari 2020 tot maart 2021 Online Ambassador van de Stad Hasselt noemen. Het was mijn taak om Hasselt in de kijker te zetten. Gelukkig doe ik dat graag en kan ik veel plezier en voldoening halen uit het plaatsen van leuke content.

Ik blog reeds sinds 2014 en – ondanks dat het soms wat minder is – blijft het kriebelen om te schrijven. Ook mijn liefde voor fotografie is groot. Mijn Instagram is mijn kleine happy place waar ik je meeneem op reis. Ik leg graag momenten vast, om me het later terug levendig te kunnen herinneren. Een foto-freak kan je me stiekem wel noemen, want ik zal van alles een herinnering trekken om toe te voegen aan mijn persoonlijk archief. En ja, dat archief kan soms ook tegen je gebruikt worden (lees: mama die zegt dat we “pas” nog kaasplank hebben gegeten #not).

Every picture tells a story…

Geef me een cappuccino en een stukje taart en ik ben heel de dag tevreden. Ook voor een lekker etentje mag je me altijd uitnodigen. Ik word ook heel erg gelukkig van een dagje Efteling. Als klein meisje was dit reeds mijn favoriete uitstap en dat is het nog steeds.

Mijn levensmotto is ‘take every chance, drop every fear‘ want je moet nu eenmaal je kansen grijpen om je dromen waar te maken.

Durf te dromen.

Veel liefs, Amber

Advertentie

2 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s