ABOUT

Hallo iedereen! Ik ben Amber, het meisje achter deze blog. Ik ben een millenniumkind, geboren op 30/01/2000 en genietend van het leven in het kleine België.

Iedere dag probeer ik te leven met een grote teug geluk. Want wat bereik je als je niet gelukkig kan zijn? Mijn blog is een weerspiegeling van mezelf, ik laat mijn innerlijk via deze weg een beetje aan jullie zien. Maar eigenlijk schrijf ik gewoon dingen op die ik heel erg leuk vind.

Waar ik me vooral mee bezig houd? Muziek, koffietjes, fotografie, duiken en zingen. Zingen doe ik het liefst de hele dag door en mijn instrumenten bespeel ik met heel veel liefde (ik speel viool, piano en gitaar). Ik ben dan ook in 2018 afgestudeerd van de muziekschool dus dat diploma viool heb ik op zak.

Ik zal al maar toegeven dat ik bijna nooit stil zit omdat ik alles helemaal perfect wil hebben. Perfectionistisch ben ik zeker, ik zal dan ook nooit onmiddellijk tevreden zijn met dingen die ik doe als ik er geen feedback op krijg.

Mijn levensmotto is “Take every chance, drop every fear”. Omdat ik maar al te goed besef dat je iedere kans met beide handen moet grijpen zodat je er later geen spijt van krijgt.

Ik hoop dat ik een vleugje vrolijkheid en liefde aan je dag kan toevoegen, dat je warm wordt vanbinnen en met een glimlach doorheen mijn artikels scrollt.

Veel liefs, Amber


Hi there!

I’m Amber, a 20 year old girl who’s living in Belgium, photographing and telling her story as she goes in hope to inspire a world of travel and adventure. Read more on the about-page.

Welcome to my Wonderland!

2 gedachtes over “ABOUT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s